Μετά τον εφιαλτικό αγώνα του Μεξικού για τον Sebastian Vettel και την Ferrari, οι άνθρωποι της Scuderia θέλουν να τα δώσουν όλα στους τελευταίους δυο αγώνες. Οι ομάδες θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στο Sao Paulo της Βραζιλίας και η Ferrari έχει σαν μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Sebastian Vettel μίλησε για το πώς βλέπει ο ίδιος τους επόμενους αγώνες, για τη διαφορά με την Mercedes και για την κακή ανάμνηση που πήρε από το Μεξικό:

Αυτός ο αγώνας ήταν ο μάλλον πιο άσχημος της χρονιάς μας. Κατά τη διάρκεια της σεζόν κλείσαμε σημαντικά την διαφορά. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πριν 8 με 9 μήνες η διαφορά μας ήταν στα 1,3 με 1,5 δευτερόλεπτα και τώρα είναι 0,5 δευτερόλεπτο και μερικές φορές μικρότερη. Υποσχόμαστε ότι στους δύο επόμενους αγώνες θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα οδηγήσουμε στο απόλυτο όριο. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή, αν είναι εφικτό ακόμα και στην ίδια την κορυφή. Δυο αγώνες απομένουν ακόμη και δύο νίκες μπορούμε να τις πάρουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, ακόμη και αν ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, επειδή οι άλλοι είναι τα φαβορί.

Μένει να δούμε αν η Ferrari θα έχει το ιδανικό setup και μονοθέσιο στην πίστα του Interlagos για να καταφέρει να πανηγυρίσει εκεί μια νίκη μετά από το 2008 και τη νίκη του Felipe Massa.