Έχουν περάσει σχεδόν 3,5 χρόνια από τη μέρα που η Lamborghini αποκάλυψε το πρώτο της SUV μετά το LM002, το οποίο παραγόταν από το 1986 ως το 1993, όμως η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγους μήνες από σήμερα! Οι τεχνικές λεπτομέρειες που έχουν δημοσιευθεί για το μοντέλο, που θα είναι υβριδικής τεχνολογίας και θα έχει twin-turbo V6 κινητήρα, είναι πολύ λίγες, όμως σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να μάθουμε περισσότερα, σύμφωνα με τον CEO της ιταλικής εταιρίας, Stefano Domenicali, που επιπλέον δήλωσε σε συνέντευξή του στο Digital Trends:

Όσον αφορά το SUV, θα μάθετε αρκετά πράγματα στις επόμενες εβδομάδες. Το όνομα θα είναι σίγουρα Urus. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, αν και το εργοστάσιο θα πουλά μόνο δοκιμαστικά μοντέλα αρχικά. Όπως γνωρίζετε, είναι μία εντελώς νέα διαδικασία, οπότε τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι πρωτότυπα. Eίναι μία πολύ ευαίσθητη περίοδος και γι’ αυτό το λόγο το 2017 θα είναι πολύ σημαντικό έτος για εμάς. Μην υποτιμάτε το μεγάλο βήμα που κάνουμε.

Είναι εύκολο να θυμάται κανείς τον αριθμό 7000, αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μετά την πώληση και τους αντιπροσώπους μας, πρέπει να ξέρουν το αυτοκίνητο. Τα πρώτα αυτοκίνητα επίσης θα χρησιμοποιηθούν για να προπονηθεί το προσωπικό μας. Είναι βάση της πολυπλοκότητας πως, για τα δικά μας δεδομένα, είναι ένα μεγάλο, μεγάλο βήμα. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εκπληκτική δουλειά, αλλά είναι επίσης το καθήκον μου να διατηρηθούν όλοι προσηλωμένοι. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια όταν το Urus βγει στην αγορά. Θα είναι νέα αγορά και νέοι πελάτες.