Την ελπίδα του για βρόχινο αγώνα στην Βραζιλία εξέφρασε ο Max Verstappen, ο οποίος προβλέπει ότι υπό κανονικές συνθήκες η Red Bull θα υστερεί.

Προσδοκούμε μια ακόμη δυνατή επίδοση στο Interlagos, μετά από έναν πολύ διασκεδαστικό αγώνα στο βρεγμένο πέρυσι. Πραγματικά απόλαυσα τον αγώνα του 2016, υπήρξαν μερικές σπουδαίες μάχες και προσπεράσματα, που οδήγησαν στην δύσκολη κατάκτηση του βάθρου.

Ελπίζω σε έναν ακόμα βρεγμένο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί εκεί στο στεγνό, ειδικά με τις υψομετρικές διαφορές στην ευθεία, δεν θα είναι το πιο δυνατό μας σημείο.

Οι προβλέψεις του καιρού προς το παρόν δείχνουν ότι είναι πιθανό η επιθυμία του Max να πραγματοποιηθεί, αν και φυσικά θα έχουμε πιο αξιόπιστη πρόγνωση όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα.

Πάντως το περσινό βάθρο δεν είναι ο μόνος λόγος που ο Verstappen ανυπομονεί για το Βραζιλιάνικο Grand Prix, καθώς το πάθος των ντόπιων θεατών και η εγγύτητα της ευθείας εκκίνησης στις κερκίδες, έχουν κερδίσει την καρδιά του εικοσάχρονου:

Με ένα τόσο στενό grid εκκίνησης, συχνά καταλήγεις πολύ κοντά στην κερκίδα, κάτι που είναι αρκετά μοναδικό και μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι Βραζιλιάνοι οπαδοί είναι τόσο παθιασμένοι και εκφραστικοί, οπότε είναι πάντα ξεχωριστό το να αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα του κοινού πριν την εκκίνηση. Πιστεύω ότι η ιστορία της F1 στη Βραζιλία συνεπάγεται μαζική στήριξη, και αυτό είναι κάτι που βλέπεις ξεκάθαρα το αγωνιστικό τριήμερο.

Διαβάστε τι είχε συμβεί στο περσινό Grand Prix Βραζιλίας: Grand Prix Βραζιλίας 2016 | Νίκη Hamilton, θέαμα Verstappen… χαμόγελα ο Rosberg!