Η μάχη των δύο πιλότων της Red Bull στις κατατακτήριες του Μαλαισιανού Grand Prix ήταν σκληρή, με τον Max Verstappen να επικρατεί για ακόμη μία φορά, κάτι που έδωσε αφορμή στον Daniel Ricciardo να αστειευτεί.

Ο Ολλανδός έγινε σήμερα 20 χρόνων, οπότε, αναμενόμενα, μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Ric ήταν τι δώρο έκανε στον teammate του:

Του έδωσα μισό δέκατο!

απάντησε αφοπλιστικά.

Γνωστός για το χιούμορ του ο Αυστραλός, σχολίασε στη συνέχεια με περισσότερη σοβαρότητα το αποτέλεσμα που πέτυχε σήμερα εντός της πίστας:

Ήθελα (να τα πάω) καλύτερα. Μισό δέκατο είναι μισό δέκατο, η Τρίτη θέση θα ήταν καλύτερη από την τέταρτη. Το μισό δευτερόλεπτο (διαφοράς) από τον Lewis δεν είναι άσκημο, πήρα το περισσότερο που είχε να δώσει το μονοθέσιο, μπορούμε να είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με τη σημερινή μέρα.

Σχετικά με τον αγώνα ο Ricciardo προέβλεψε μεικτή στρατηγική, δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει τις δηλώσεις του με ένα ακόμη αστείο:

Το ένα pitstop είναι πιθανό, αλλά τα ελαστικά θα μπορούσαν να ζεσταθούν πολύ, οπότε υποθέτω θα έχουμε μεικτές στρατηγικές.

Κατατάχθηκα στρατηγικά στην τέταρτη θέση, αφού εκκινώντας από αυτή νίκησα τον περσινό αγώνα