Κρίμα να μην ασχολούνται οι Κυριακάτικες εφημερίδες με τη Formula 1 και να χάνουμε τίτλους όπως “Ο HAMILTON ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ”…
#honestly

Αν θέλουν παραπάνω “δράμα” στη Liberty, μπορούν να καθιερώσουν Grand Prix Βραζιλίας αποκλειστικά και μόνο με Βραζιλιάνους οδηγούς. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
#σόι #Massa #vs #σόι #Barrichello

Η σωστή μετάδοση της ΕΡΤ, ξεκινάει πάντα με τον Κορόβηλα να μας λέει ότι βρισκόμαστε στο Rio de Janeiro και να μη θυμάται ακριβώς σε ποια στροφή πέρασε ο Hamilton τον Glock το 2008…
#και #όμως #συνέβη

Οδηγάρα ο Fernando, σχεδόν μια ομάδα μόνος του αλλά το “ο Alonso έχει μαζέψει τη διαφορά από τον Alonso” το βρίσκω λιγάκι υπερβολικό.
#γνώμη #μου

Και όμως, έφτασε η ώρα που η χρονομέτρηση στο τραμ κρίνεται ως ελάχιστα καλύτερη από εκείνη της τηλεοπτικής μετάδοσης της F1.
#σημεία #των #καιρών

Βέβαια για κάποιο σημείο που κόλλησαν τα πάντα, σίγουρα ευθύνεται το “Massa is faster than you” που άκουσε ο Nando.
#βούρκωσαν #μέχρι #και #τα #πισιά

Πιστεύω ακράδαντα πως ο Ιαβέρης καθυστέρησε να πάει στη μετάδοση επειδή περίμενε πρώτα να φουσκώσει το κέικ, γιατί ποιος την ακούει την Πόπη μετά…
#εμείς #βασικά

Αν βέβαια κρίνουμε από το ότι περίμενε πως ο Hamilton δε θα έκανε άλλο pit stop, μάλλον δεν το δοκίμασε τελικά.
#χωρίς #γλυκό #δε #λειτουργεί

Ομολογουμένως έχει μεγάλο fan club ο Kimi αλλά θα αποσυρθεί και δε θα έχουμε δει ένα πανό “Σπρώξε-Γλείψε τρώει ο μπαμπάς σας”.
#κάντε #κάτι #δε #θα #έχετε #πολλές #ευκαιρίες

Χωρίς πλάκα, σε περίπτωση που κέρδιζε ο Raikkonen, ποιος είναι σίγουρος ότι δε θα έλεγε πως “όλα παραμένουν ανοιχτά για το πρωτάθλημα;”
#όχι #και #πολλοί

Σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10, η κίνηση του Alonso να βγει σχεδόν μέχρι τα γρασίδια για να τον περάσει ο Hamilton, πόσο συμπεριφορά πρώην που έχει φερθεί σκάρτα μπορεί να ήταν;
#Karma

Στην ίδια κλίμακα, η επίσκεψη του Barrichello στη Mercedes τι μεγέθους κέρατο στη Ferrari μπορεί να συνιστά;
#Κλάμα

Αν βλέπεις ΕΡΤ, σημαίνει ότι στηρίζεις ελεύθερη ελληνική μετάδοση και μπράβο σου.
Αν κάνεις το ίδιο μέσω YouTube, πολύ απλά σημαίνει ψυχεδέλεια.
#δατς #μι

Η δεύτερη πιο συνηθισμένη απάντηση σε ερώτημα του Kimi στο team radio είναι το “understood”. H πρώτη είναι η απόλυτη σιωπή.
#leave #him #alone #αφού

Εικοσιεπτά συνεχόμενους τερματισμούς είχε ο Ocon μέχρι και τον χτεσινό αγώνα και σε περίπτωση που ήμουν η Honda θα το γύριζα σε κατασκευαστής… τοστιέρας.
#OCONsistency

Βλέπουν οι tifosi τον Giovinazzi και το μυαλό τους πάει στον Leclerc και καπάκι τους πιάνει κατάθλιψη σκεπτόμενοι πως για να τους δουν στα κόκκινα θα πρέπει πρώτα να τους αφήσει η Ferrari να καούν αποκτήσουν εμπειρία σε άλλες ομάδες.
#καλά #τριάντα

Επειδή από ότι καταλάβατε ο Alonso έχει πάρει φόρα, καλό θα ήταν να τον ενημερώσει κάποιος ότι “τρέχουν” μερικά ωραία πρωταθληματάκια στην πίστα της Παλλήνης.
#this #is #not #a #γιόουκ

Κυκλοφορούν κάτι φήμες που λένε πως ο Κορόβηλας βρίσκεται στο 1082ο replay και δεν έχει ακόμη καταλάβει πως ο Grosjean τιμωρήθηκε επειδή “το έχασε” και πήρε σβάρνα τον Ocon.
#δεν #υιοθετώ

Πριν λίγο σχολιάζανε όλοι μαζί την εγκατάλειψη του Hartley και πετάγεται ο Ιαβέρης και λέει πως μπαίνει κι αυτός στα pits μαζί με τον Gasly…
TO OUT ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ;;!!
#δεν #άντεξα