Αυτό που έπαθε ο Alonso περνώντας flat out από την Pouhon με αποτέλεσμα να ξεμείνει από ηλεκτρική ενέργεια, το έχουμε πάθει όλοι μας κάποια στιγμή με το λαμπάκι της βενζίνης.
#αναπόφευκτο

Βγαίνουν οι ανακοινώσεις για τους οδηγούς της Ferrari, βλέπεις την κίνηση του Kimi στα δοκιμαστικά και εύλογα αναρωτιέσαι… ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;;!!
#δε #θα #μάθεις #ποτέεεεεεεεε

Ακόμα περιμένω σχόλιο από Ελληνάρα, του τύπου “καλά τα ρεκόρ φίλτατε Λούη, αλλά αν δεν πάρεις πρωτάθλημα στη Suzuka, μάγκας δε γίνεσαι…”
#γνώση #η #αστείρευτη

Μια φορά θυμήθηκαν στην ΕΡΤ να κάνουν σύγκριση χρόνων μετά από pit stops και έπεσαν πάνω στον γύρο εξόδου του Hamilton…
#αυτό #ναι #λέγεται #γκαντεμιά

“Δεν κατάλαβα τίποτα από το team radio” ομολογεί ο Κορόβηλας, “ούτε εγώ” συμπληρώνει ο Παπαϊωάννου και απορείς γιατί δεν έκαναν έκκληση στους τηλεθεατές για βοήθεια, όπως τότε στο Le Mans.
#η #φάση #είναι #εσύ #αποφασίζεις

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να έχεις εγκαταλείψει στους μισούς αγώνες της χρονιάς ή να βλέπεις τον team mate σου να ανεβαίνει στο podium και να παίζει μπαλίτσα με τους Ολλανδούς συμπατριώτες σου, που έχουν έρθει για να σε στηρίξουν;
#και #η #κατάρα #καλά #κρατεί

Κι εκεί που θέλεις να πιστεύεις νομίζεις ότι μετά από τόσο καιρό έχουν κάνει πρόοδο στην ΕΡΤ, μπερδεύουν τον Bottas με τον Hamilton στα pit stops και πλέον αρχίζεις και βλέπεις αλλιώς το κουμπί του mute.
#μέχρι #και #που #νοσταλγείς #το #break

Όχι βέβαια ότι μας λείπει ήδη το καλοκαίρι, απλά όταν ακούμε “hammertime” στο team radio το μεταφράζουμε σε “summertime”.
#χωρίς #madness

Ακούς το “κάτι καπνίζει εκεί πίσω” του Κορόβηλα και σκέφτεσαι ότι πιθανότατα θα είναι ο Mallya και βγάζει καπνούς κι απ’ τα αυτιά.
#πολύ #σκληροί #μας #βγήκαν #για #ροζ #ετούτοι

Μετά από τις εξελίξεις και στο MotoGP, η Κυριακή από ημέρα των motorsport μπορεί πλέον να μετονομαστεί σε ημέρα στήριξης των Ιαπώνων.
#ΕΙΜΑΣΤΕ #ΟΛΟΙ #HONDA

Ρωτάει η Πόπη “αν ήσουν κριτής δε θα έδινες τη γουρούνα στον Max για να γυρίσετε πίσω;” και δε βρίσκεται ένας να της απαντήσει πως “το μόνο σίγουρο ήταν ότι δε θα επιστρέφαμε”;;!!
#σοβαρά #τώρα #ρε #παιδιά;

Το “σε άφησα να κλείσεις τη διαφορά” που είπε ο Lewis στον Vettel, ισοδυναμεί με την αποκάλυψη που μας κάνουν όταν μεγαλώνουμε, ότι μας άφηναν να κερδίζουμε όταν ήμασταν μικροί.
#σκληρό