Ανατριχίλα, άγχος για το απροσδόκητο, ακόμη και φόβος.
Όχι δεν είναι λόγω Spa.
Είναι λόγω Nico Rosberg και του φάρδους του της τύχης του, τα όρια της οποίας είναι άγνωστα.
#το #ένιωσα #το #ένιωσες #το #νιώσαμε #όλοι

Άνοιξα την τηλεόραση λίγο πριν τον αγώνα και έπεσα πάνω σε βιωματική συζήτηση για έναν “μπάρμπα” που ήταν αγράμματος αλλά καλός άνθρωπος και το πόσο καλύτερος θα ήταν αν είχε ανοίξει κανένα βιβλίο.
#τους #πληρώνουμε #δαύτους

Ωραία τα αστεία για την εκκίνηση των Hamilton και Alonso, αλλά χωρίς πλάκα η αδερφή μου χτες στο Amsterdam είδε κάποιον που έμοιαζε με τον Bieber…
#βρε #λες;

Κορόβηλας: “Ανάποδα την κρατάνε τη σημαία οι συμπατριώτες μας στην κερκίδα”
Πόπη: “Τι εννοείς ανάποδα;”
Κορόβηλας: “Μα είναι με το σταυρό κάτω…”
Πόπη: “Σιγά…”
Και κάπως έτσι εξηγείται η οπτική της ΕΡΤ για τους αγώνες.
#τους #πληρώνουμε #δαύτους #no2

Μόνο εγώ πιστεύω πως το μόνο που ουσιαστικά αλλάζει με το γάμο του Raikkonen είναι ότι πλέον θα αγοράζει οικογενειακές συσκευασίες παγωτών;
#χομπίστας #for #a #life

Αυτό που από τη μία θέλουμε θέαμα χωρίς δεύτερες σκέψεις για το τι θα πουν οι κριτές και από την άλλη μας τη σπάει όταν αυτοί δεν επεμβαίνουν για ψύλλου πήδημα να το προσέξουμε λίγο, γιατί θυμίζει τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.
#just #saying

“Γιατί άργησε το safety car;” και “γιατί οι άλλοι δεν έχουν σκούπες να καθαρίζουν την πίστα;” αναρωτιούνται στη μετάδοση της ΕΡΤ, οι ίδιοι οι οποίοι πριν τον αγώνα μας ενημέρωναν για τις ποινές που ισχύουν χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρι τις αλλαγές που έχουν γίνει.
#επαγγελματισμός #πάνω #από #όλα

Η αλήθεια είναι πως με κάποιοι τρόπο πρέπει να τραβηχτεί λίγο το αυτάκι του Max αλλά θα ήταν βλακεία να μοιράζονται ποινές εδώ κι εκεί όποτε κοιμούνται κάνουν λάθος εκτίμηση οι οδηγοί της Scuderia.
#γιατί #την #έχουμε #τη #Monza #άλλωστε;

Έτσι όπως το πάει ο Ολλανδός, σε λίγο καιρό θα λάβει μία αγωνιστική φόρμα στην οποία μέσα θα κολυμπάει που πάνω θα γράφει “Συνέχισε και μην ακούς κανέναν. JPM”
#αυτός #μας #έλειπε #τώρα

Να τελειώνει ο αγώνας και αντί να είσαι ευχαριστημένος από το θέαμα, να εύχεσαι μη βρεθεί κανένας άλλος συμπατριώτης του Webber και αρχίσουν πάλι τις ομορφιές με τα παπούτσια και τις σαμπάνιες.
#αυτό #δε #σηκώνει #ποινή;