Ο ορισμός της ατυχίας είναι να κάνεις fastest lap με τη McLaren και να μη βρίσκεται o Μassa στην πίστα για να του κάνεις καζούρα.
#Fernando #is #your #daddy #faster #than #all #of #you

Η διάθεση των οδηγών στο συγκεκριμένο αγώνα περιγράφεται τέλεια από τον στίχο “οι μισοί παριστάνουνε τον κύριο και οι άλλοι μισοί περνάνε κλιμακτήριο…”
#θέλουν #επειγόντως #διακοπές

Με τόση εμπειρία στα θεματικά πάρκα, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν η Ferrari δεν κατάφερνε να δημιουργήσει το ιδανικό τρενάκι μέσα στον αγώνα.
#κι #από #ράγες #ξέρουν

Τώρα τελευταία κάνω φιλότιμες προσπάθειες να απαρνηθώ τον Φουσέκη και μπορώ να πω πως τα καταφέρνω. Εγώ φταίω όμως που το τιμόνι του Vettel δεν είχε ντριγκιντράγκα και ο Lewis επικοινωνεί μέσω VHF με το pitwall;
#είναι #παντού

Πριν τον αγώνα, η Πόπη ανέφερε πως “η Honda θα γίνει υπερδύναμη μόλις φύγει από τη McLaren” με αποτέλεσμα η Βρετανική ομάδα να πάρει στην Ουγγαρία τους περισσότερους της βαθμούς για φέτος.
Σύμφωνα με αυτό (και με όλα τα υπόλοιπα που έχει προβλέψει) δύο είναι τα ενδεχόμενα: ή η συνεργασία McLaren-Honda θα τα σαρώσει όλα ή οι Ιάπωνες θα αποχωρήσουν από τη Formula 1 και θα εγκαταλείψουν και την παραγωγή αυτοκινήτων.
#πέφτει #μέσα #το #κορίτσι #αφού

Για να αφήνει η Mercedes τον Bottas να τερματίζει μπροστά από τον Hamilton, τότε είτε οι Γερμανοί είναι βέβαιοι πως η F1 W08 δε θα πιάνεται από εδώ και πέρα, είτε κάποια στιγμή ο Hamilton θα κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο.
#hammerhead

Μπροστά στο “suck my balls” του Magnussen, το shoey πλέον θα μοιάζει στα μάτια μας με μια παιδική, αθώα ζωγραφιά.
#και #ο #νοών #νοείτο

Και μιας και είπα shoey, να δείτε πως από εδώ και πέρα ο Ricciardo θα έχει ως πρωταρχικό στόχο να βρεθεί στο βάθρο μαζί με τον Max, για να τα πιούνε σα δύο καλοί φίλοι.
#το #νου #σου #μικρέ

Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως ο Seb, μιας και είναι δηλωμένος οπαδός του Michael Schumacher, όφειλε να ανεβάσει τον Raikkonen στο πρώτο σκαλί του βάθρου;
#να #μη #χάνονται #οι #παραδόσεις

Νυχτερινό Grand Prix στο Monaco ετοιμάζει η Codemasters για το videogame F1 2017 και κρύος ιδρώτας έλουσε τον Hamilton, όταν σκέφτηκε πως αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα βραδινά parties…
#καταστροφή