Τα καλά νέα είναι ότι η μετάδοση θα συνεχιστεί για τρία χρόνια η Formula 1 στην ΕΡΤ και με qualifying αλλά και free practice στο πακέτο.
Το κακό είναι πως αν ο σχολιασμός μείνει ως έχει, θα πηδηχτούμε από το παράθυρο στο τέλος.
#ανταλλάσσω #τα #FP #με #mute #στην #περιγραφή

Μετά την Pole του Ricciardo, οι μισοί περιμέναμε ότι δε θα τον δούμε καθόλου στο grid και οι άλλοι μισοί στοιχηματίζαμε για το γύρο που θα εγκαταλείψει.
Τελικά όμως πήγαν όλα καλά, απλά “τυχαία” έκανε άσχημη εκκίνηση και εντελώς “τυχαία” και πάλι, εγκατέλειψε όταν το 1-2 έμοιαζε να χάνεται για τα καλά.
#πολύ #σύμπτωση #ρε #παιδί #μου

Η στενοχώρια στο pit wall της Red Bull πάντως ήταν διάχυτη.
Λες και τους είχε κάνει μαθήματα η Μιμή Ντενίση.
#σχεδόν #μας #έπεισαν

Το “δε με διώχνει κανείς, μόνος μου φεύγω” του Alonso, σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “είμαι ο άντρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό”.
#these #guys #are #impossible #to #race #with

Όπως επίσης το φρενάρισμα των Vettel και Kimi καμιά 500αριά μέτρα πριν τη στροφή μεταφράζεται ως “άμα καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαύρτι”.
#ok #το #κόβω

Τα ελαστικά στο Μεξικό είναι σαν τον Σλούκι Λουκ. Φθείρονται πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά τους.
#Ιωάννου #στη #μετάδοση #άμεσα

Στην ΕΡΤ HD είπαν ότι πάνε σε διαφημίσεις, σταμάτησαν να μιλάνε και μετά είπαν “επιστρέψαμε” σα να μην τρέχει τίποτα. Αφού δεν ακούσαμε κανένα καζανάκι, πάλι καλά.
#έχουν #εμπειρία #αφού

Η αλήθεια είναι πάντως πως -τώρα που κρίθηκαν όλα και έφυγε η πίεση- στον αγώνα πετούσε ο Vettel.
#και #τώρα #τι #να #το #κάνει;

Όποιος αισθάνεται ανασφαλής με το επίπεδο των αγγλικών του, να ξέρει πως στην ΕΡΤ μετέφρασαν το ridiculous -σχετικά με το ρυθμό του Stoffel- ως “αστείος”.
#άλλο #επίπεδο

Συγχαρητήριο ηχογραφημένο μήνυμα του Will Smith στον Hamilton στο τέλος του αγώνα και όλοι αναρωτιόμασταν που χάθηκε ο Bieber…
#αυτήν #την #F1 #θέλουμε;

Τα “αέρια” που έριξε ο Vettel στον Coulthard στην τελευταία του ερώτηση, πέρασαν μέσα από την TV και μας πήραν τα σκάγια.
#λογοκρισία