Η καθυστέρηση που υπήρχε πριν το podium δεν ήταν μόνο επειδή περίμεναν τον Seb.
Έψαχναν να βρουν και μπλε σημαία για να βάλουν στο βάθρο αντί για τη Γερμανική.
#τζίφος

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως από δω και πέρα τον Vettel θα τον φωνάζω Γιάννη Ιωαννίδη.
#φταίνε #τα #kerbs #τα #marbles #και #οι #αγωνοδίκες

Aν η Ferrari πάντως συνεχίσει να κοιμάται να μην κερδίζει, τότε σίγουρα θα ακούσουμε από εκείνον σε κάποιο team radio να λέει πως θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να πάρει κούπα.
#δε #γίνονται #πράγματα

Να δείτε που ο Montoya ανέβηκε στο podium όχι επειδή ήταν προγραμματισμένο, αλλά επειδή άκουσε τις βρισιές και είπε να ρίξει κι αυτός μερικές.
#παλιά #μου #τέχνη #κόσκινο

Ή πολύ απλά για να μας δείξει το ολοκαίνουργιο solarium που έκανε, σε απόχρωση Emmanuel Olisadebe.
#άξιζε

Το ιδανικό σκηνικό θα ήταν να έβγαζαν στα καπάκια οι αγωνοδίκες την απόφαση για την τιμωρία του Vettel και να αποχωρούσε κι αυτός μέχρι να έρθει ο Daniel, με τους Lewis και Nico να συμπεριφέρονται λες και είναι κριτική επιτροπή σε talent show.
#Fame #Story #το #κάναμε

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγωνοδίκες για την καθυστέρησή τους στην ποινή του Vettel, απλά και μόνο επειδή μας προφύλαξαν από ένα ακόμη “Shoey”.
#τίμιοι

Η προσπάθεια των οδηγών με τόσο καταπονημένα ελαστικά ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.
Η Pirelli πάντως καλού κακού θα έστειλε μήνυμα στις ομάδες πως “το ελαστικό μαδάααει, ΑΑΑΛΛΑΑΞΕΕΕ ΤΟΟ!!”
#κλατάρισμα #lLIKES #this

Μας φταίνε οι κανονισμοί, τα μονοθέσια, οι πίστες, τα ελαστικά…
Να μας φταίνε και λίγο οι οδηγοί που ζητάνε ποινές με το παραμικρό, κάνουν τα αυτάκια μας να βουίζουν από την γκρίνια, όπως επίσης ότι εκείνος που προηγείται στη βαθμολογία εξαργυρώνει την πρωτοπορία του κάνοντας …Κυριακάτικες βόλτες;
#ε #ρε #Μιχαλάκης #που #σας #χρειάζεται

Είμαι πλέον σίγουρος πως για τον πόνο στα μηνίγγια μου ευθύνονται τα “ΜΑΝΟΡ” και τα “ΧΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ” που φεύγουν αδέσποτα στον αέρα…
#για #ξένες #γλώσσες #δες #ΕΡΤ

Το ότι βλέπω τη φάση Vettel-Ricciardo και σκέφτομαι τον Πουρναράκη να ωρύεται λέγοντας “ΕΓΩ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ” το λες άνετα διαστροφή…
#Τάκη #κόψε #τα #αστεία #και #γύρνα

“O Ricciardo συνεχίζει να μακελεύει ό,τι βρίσκεται μπροστά του” αναφώνησε ο Κορόβηλας και εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να καταλάβω πως κατάφερε και τον μπέρδεψε με τον Maldonado.
#το #ΕΣΡ #που #είναι #για #κάτι #τέτοια;

Ακούω τα ΑΧ και ΩΧ της Πόπης μέσα στον αγώνα και τη λυπάμαι επειδή σκέφτομαι ότι την έχουν βάλει και μοντάρει τίποτα κάλτσες…
#τώρα #εξηγείται #γιατί #παίρνει #πρέφα #τα #μισά

Αν ο Horner είχε χιούμορ, θα δήλωνε απλά πως όταν ο Vettel ήταν στη Red Bull έδειχνε το “Finger” επειδή κέρδιζε ενώ τώρα το χρησιμοποιεί μόνο για να κλαψουρίσει…
#αλλά #δεν

Του οποίου Horner η μνήμη συναγωνίζεται εκείνη του Helmut, αφού δήλωσε ότι δεν είπαν στον Verstappen να παραχωρήσει τη θέση του.
#μόνο #για #γυμνές #φωτογραφίσεις #κάνει

Ενώ μετά τις ποινές, η επόμενη λύση με σκοπό να συμμορφωθεί ο Max θα ήταν να του πάρουν πίσω τους τίτλους “Driver of the Day”.
#όλους

Επειδή τώρα τελευταία ακούγεται πολύ η φράση “μύρισε αίμα ο Kimi”, θα ήθελα να σημειώσω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ταίριαζε περισσότερο αν αντί για αίμα, βάζαμε Vodka.
#ευχαριστώ

Θα έβαζα στοίχημα επίσης, πως τη στιγμή που o Raikkonen καθυστέρησε λίγο να φύγει από τα pits, άκουσα κάποιον να φωνάζει “ΦΥΓΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΤΑ ΕΔΩ!”.
#κρίμας

Καμία μάχη, κανένα προσπέρασμα δεν μπορεί να μπει πιο πάνω σα highlight, από την εικόνα του ατάραχου, αγουροξυπνημένου Kimi, να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα κι ενώ στους τελευταίους γύρους έχει γίνει της Πόπης.
#όχι #της #γνωστής

Δηλαδή ότι εμείς έχουμε τώρα σαν “Driver of the Day” ένα σεσημασμένο που δέχεται ποινές μέσα στον αγώνα και βρίζει όλο το grid, σας κάθεται καλά να πούμε;
#ο #Θωμαϊδης #τι #κάνει #γι #αυτό;