Δεν καταλαβαίνω καθόλου το κράξιμο στον Kimi για το λάθος στην τελευταία στροφή.
Και στο Monaco μισό χιλιόμετρο ήταν από το apex της Portier αλλά την πήρε την Pole.
#συνταγή #που #κερδίζει #δεν #αλλάζει

Συντακτική διαστροφή είναι να διαβάζεις ότι ο Hamilton έχει πρόβλημα με την μπαταρία και να σκέφτεσαι ότι αναφέρονται στο κινητό του και το πόσο δυστυχισμένος θα είναι που δε θα μπορεί να κάνει live στο Instagram.
#unlucky

Στην καλύτερη, την καλοτυχία της Ferrari την έχουν στείλει από Maranello προς Ασία με τα Ιταλικά ΕΛΤΑ και χωρίς γραμματόσημο. Στη χειρότερη, την έστειλαν απλά με ένα FIAT.
#χαρά #αγνοείται

Την ημέρα που ο Max θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, o Kvyat θα απολύεται κι από νερουλάς και κάποια ομάδα go-kart.
#φύγε #εσύ #κέρδισε #εσύ

Και στο κάτω κάτω, ο Daniil είναι τελικά ο Kapino της Formula 1 ή απλά ο τερματοφύλακας είναι ένας ακόμη μεγάλος θαυμαστής του Ρώσσου;
#εδώ #σας #θέλω

Κι εμένα θα μου λείψει η Sepang αλλά ας μη στενοχωριόμαστε. Το μόνο που χρειάζεσαι για να την ξαναφτιάξεις είναι έναν Kimi, μια τροπική καταιγίδα και ένα κουτάκι κοακόλα.
#IKEA

Τελείωσε ο αγώνας και είμαι ακόμη σε δίλημμα για το ποιος είναι περισσότερο γραφικός: τα Ζαγοροχώρια ή οι σχολιαστές του Sky Sports που ήθελαν να ψηφιστεί ο Verstappen “driver of the day”;
#εδώ #σας #θέλω #Vol.2

Σε περίπτωση που ο Alonso θέλει να μας τρολάρει, θα σκάσει μύτη με μπλουζάκι “suck my balls” στην Ιαπωνία κι εμείς δε θα ξέρουμε αν το λέει για τον Magnussen ή για τη Honda.
#όλοι #οι #κακοί #χωράνε

Αν ψάξουμε καλύτερα το ρεπορτάζ, είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψουμε πως ο λόγος που ο Stroll δεν τιμωρήθηκε, είναι επειδή δε βρήκε “γεμάτα” τον Seb και δεν κατάφερε να του δώσει τη ζάντα στο χέρι.
#seems #legit

Όπως επίσης ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Vettel άκουσε έντονα “ meow, meow” ενώ επέστρεφε με την Sauber C36-Ferrari στα pits…
#GRIP #LIVE #EXCLUSIVE

Σύμφωνα με τον Palmer ευθύνεται ο άνεμος για το spin που είχε. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά ο άνεμος να τον “πετάξει” και εκτός Formula 1.
#νισάφι