Ο Alonso ολοκληρώνει πρώτος το Q1 και σου έρχονται στο μυαλό στιγμιότυπα από ποδοσφαιρικούς αγώνες μικρότερων κατηγοριών, όπου πετάνε τις μπάλες στους γκρεμούς για να κρατήσουν το αποτέλεσμα…
#έληξε #ρε #αλήτηηη

Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξενερώνουμε με το safety car αλλά με το ότι υπάρχουν μονοθέσια ανάμεσα σε Hamilton και Vettel και δεν μπορούν να παίξουν τα συγκρουόμενα.
#στη #Monza #θα #γκρέμιζαν #την #πίστα

Μία που η Toro Rosso έβαλε τα Lidl για χορηγό και μία που ο Kvyat βάλθηκε να μας αποδείξει ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα βγάζει και οδηγούς πλέον.
#όχι #ότι #το #χρειαζόμασταν #για #να #πειστούμε #για εκείνον

Δεν ξέρω αν η Ferrari μπορεί να πάρει κάποιο τίτλο, αυτό που ξέρω είναι πως από τώρα διεκδικεί το χρυσό βατόμουρο της χρονιάς, αφού από εκεί που είχε το πιο ευγενικό μονοθέσιο ως προς τα ελαστικά, κατάφερε να μας κάνει να ψάχνουμε γιατί τους διέλυσε το είναι.
#Blistering #performance #από #τη #Scuderia

Πάντως έτσι όπως πάνε, ούτε ο Raikkonen δε θα τους αρκεί σα δικαιολογία για την απώλεια του πρωταθλήματος κατασκευαστών.
#οι #μισοί #βαθμοί #δε #θα #φτάσουν

Ενώ αν στην Pirelli είχαν όρεξη για πλάκες, η ανακοίνωση τους θα έπρεπε να έχει τίτλο “Ένα γύρο λιγότερο να είχε… ένα γύρο…”
#red #humor

Τρίτο βάθρο για τον Kimi φέτος και η διάθεση του μετά τον τερματισμό ήταν ένα μείγμα από μαθητή που τον στέλνουν να απολογηθεί στον Λυκειάρχη και από παλαίμαχο που μετά από καιρό έχει βγάλει ενενηντάλεπτο και δεν μπορεί να κάνει ούτε “ξου” σε σκύλο.
#βετεράνος #ο #γνήσιος

“Έρχονται τα κορίτσια ή μπορώ να αλλάξω;” ρωτάει ο Lewis μπροστά στις ανοιχτές κάμερες και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αυτό ήταν ξεκάθαρη μπηχτή προς τον Seb ή απλά μας έχει όλους γραμμένους.
#χοντρό

Επιβάλλεται πάντως να εμφανιστεί στο προσεχές μέλλον με T-shirt που θα γράφει “Μύκονο πάνε, αυτοί που σας γλεντάνε”.
#κλείνοντας #τα #στόματα #των #ειδικών

Εάν πάντως τον πάρει το μάτι σας σε καμιά Σαντορίνη, μη νομίζετε, για το γούρι θα έχει ξαναέρθει Ελλάδα.
#ή #καμια #Αίγινα #για #πιο #low #profile #καταστάσεις

Ενώ θα μπορούσε να κάνει και περαιτέρω επίδειξη δύναμης, στέλνοντας τον Bottas να του φέρει μια αλλαξιά, με εκείνον να του απαντάει “άσε μας ρε ψηλέ να τα τσούξουμε λίγο πρώτα στο βάθρο…”
#σωστά #ρε #Kimi #πατριώτη;

Το “δεν ήπιαν αρκετό Red Bull”, σα δικαιολογία για την καθυστέρηση των μηχανικών στο πρώτο pit-stop του Max, πόσο τίμια θα μπορούσε να είναι;
#μην είστε #αρνητικοί #έχει #μία #βάση

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μετά την πρόβλεψη της Πόπης πως “δε θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές” και την κατάληξη των SF70H στο τέλος, λέω να μη συνεχίσω να ασχολούμαι και πολύ.
Θα σας πρότεινα να κάνετε το ίδιο.
#φοβούμαι #αφού

“Αν κάποιος σε αγαπάει, άσ’ τον να φύγει… αν δεν καταφέρει να γυρίσει πίσω, ε, τότε θα είναι ο Palmer”.
Ολόκληρη η σχέση του Jolyon με τη Formula 1, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν.
#απλά #λιτά #απέριττα

Ο ορισμός του κακού Κάρμα, είναι να λες ότι αυτό που γίνεται με το κοινό του Silverstone δε συγκρίνεται με καμία Monza και στο καπάκι ο Hamilton να κάνει αποτυχημένο crowd surfing με τον κόσμο να “ανοίγει” και τον Lewis να καταλήγει όρθιος ανάμεσά τους και να τους κοιτάει.
#αδέκαστο #SkySports #εσύ

Κάποτε λέγαμε ότι “το ιδανικό μονοθέσιο είναι εκείνο που πρώτα τερματίζει και μετά διαλύεται” και πως “για να τερματίσεις πρώτος, πρέπει πρώτα να τερματίσεις”.
Σήμερα ισχύει ότι “το ιδανικό μονοθέσιο είναι εκείνο που τερματίζει, πριν πρώτα τερματίσουν τα ίδια του τα ελαστικά”.
#σημεία #των #καιρώνε