Είμαι σίγουρος πως μόλις ο Hamilton έμαθε ότι βοήθησαν τον Rosberg μέσω team radio, τη στιγμή που εκείνος έφαγε άκυρο στο Baku, ότι έστειλε τον Bieber στο δωμάτιο του Toto για να του κάνει κάποιες αφιερωσούλες ακαπέλα.
#δύο #μέτρα #και #δύο #σταθμά #ατιμούτσικα;

Εντάξει είπαμε ότι οι ποινές είναι αυστηρές ώρες ώρες, αλλά όχι και να “εκτελέσει” την ποινή ρε παιδιά. Λίγη επιείκεια εκεί στο Ραδιομέγαρο.
#το #εκτίσει #αρκεί

Η σταθερότητα της Ferrari συνοψίζεται στο γεγονός πως λίγα εικοσιτετράωρα πριν την ανανέωση του Kimi δήλωναν πως είναι νωρίς ακόμη για να αποφασίσουν το τι θα κάνουν.
#δυο #μέρες #μόνο

Αν είχαν χιούμορ πάντως, μαζί με τον Raikkonen θα ανακοίνωναν και την έναρξη συνεργασίας με την Algida.
#μη #χάσουνε #το #κελεπούρι

Χωρίς πλάκα, από τη στιγμή που η Πόπη είπε πως ο Rosberg θα φάει ποινή μετά το τέλος του αγώνα, εγώ το είχα σίγουρο.
#γλυκόστομη

Άντε το να πεις “δεκάδες οδηγοί μπαίνουν στα pits”  ή να μπερδέψεις τα κράνη των οδηγών μπορεί να συμβεί πάνω στη βιασύνη του αγώνα, το να μην μπορείς όμως να διακρίνεις ποιος μιλάει στο team radio -που στο γράφει φόρα παρτίδα- πως το καταφέρνεις;
#διάλλειμα #για #KitKat #κάνουν #όλοι;

Με αυτά που ακούμε τελευταία δεν αποκλείω να ρωτήσουν τον Rosberg αν πραγματικά πιστεύει πως αξίζει το πρωτάθλημα για τη μάχη με τον Verstappen και να τους απαντήσει “έχε χάρη που είχα μπουκωμένη 7η …”
#μπλα #μπλα #μπλα

Καταλαβαίνεις πόσο πίσω έχει πάει η μετάδοση όταν δείχνει celebrities και πέφτει άκρα του τάφου σιωπή, ενώ ο αξέχαστος Τάκης θα είχε αραδιάσει τα βιογραφικά τους πριν καν τελειώσει το πλάνο.
#λείπεις

Εκεί στη Mercedes μάλλον έχουν πάθει Kimi και ζορίζονται τόσο να χαμογελάσουν σε νίκη του Hamilton, όσο ζορίζεται να χαρεί και ο ίδιος ο Φινλανδός όταν ανεβαίνει στο podium.
#μια #ξινίλα #πλανάται #πάνω #από #το #Brackley

Ενώ βλέποντας τα πλάνα λίγο πριν το podium, καταλαβαίνεις πως Nico και Lewis έχουν λίγο καλύτερες σχέσεις από τους Αλέφαντο και Χαριστέα.
#κιεσκεσέ #Toto;

Αν κάποιος απομονώσει τη φωνή της Πόπης, θα νομίζει ότι στον αγώνα έτρεχαν οι Sainz και Verstappen με τους μπαμπάδες τους.
#do #not #try #this #at #home

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ελάχιστα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.
Ένα από αυτά δεν είναι σίγουρα τα προβλήματα της Ferrari με τις θερμοκρασίες των ελαστικών.
#διαχρονικές #καταστάσεις

Αν γινόταν αγώνας στην Ελλάδα και στην πρώτη θέση ήταν Έλληνας οδηγός (ξέρω ξέρω, πρέπει να κόψω τον μεσημεριανό ύπνο) ο κόσμος θα έμπαινε μέσα και θα άδειαζε κουβάδες με νερό, για να βγει το Safety Car και να τερματίσουν έτσι.
#και #δεν #τους #αδικώ

Προφανώς “ντροπή και αίσχος” για τα γιουχαΐσματα στον Rosberg, αλλά μην το κάνουμε και πολύ θέμα γιατί θα μας ακούσει κανένας παραέξω και θα πει ότι περισσότερο σαν αναπαραγωγή δεκοχτούρας ακουγόντουσαν παρά σαν αποδοκιμασίες…
#μη #γίνουμε #και #tennis

“Το highlight του αγώνα ήταν η βροχή”, σε έναν αγώνα που δεν έβρεξε καθόλου.
Ε πες το έτσι. Τώρα εξηγούνται όλα.
#ΜΟΝΟ #ΕΡΤ

Μετά από λίγα χρόνια ο μύθος θα λέει πως εν έτη 2016 οι σχολιαστές του Euro και της Formula 1, έδιναν μάχη στήθος με στήθος για το ποιος θα ρίξει τα περισσότερα άκυρα κατά τη μετάδοση των αγώνων.
#δεν #έχει #βραβείο #παιδιά

Πλάκα πλάκα αφού τον έχουνε στείλει τον Άρη το Γάτα στη Ρόδο για διακοπές για το Euro, γιατί δε τον έβαλαν να περιγράφει και κανένα Grand Prix;
#καλύτερα #γάτες #παρά #μαυρόγατες