Την εισαγωγή ένδειξης “wrong way” στα κράνη σκέφτεται η FIA, για περιπτώσεις οδηγών τύπου Maldonado.
#videogame #το #κάνατε

Λίγο ακόμα και θα έχουμε ανακοίνωση από τη Red Bull πως θα αποχωρήσει, αν ο Alonso δε δηλώσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του και με την Αυστριακή ομάδα.
#αγώνας #επίδειξης #για #φινάλε

Σκέφτονται μάλιστα να αλλάξουν και το μότο τους σε : “Gives you no wings, gives you no brakes”
#τι #να #τα #κάνεις;

Ενθουσιασμένοι είναι άπαντες στη Ferrari σχετικά με την απόδοση του Raikkonen και περιμένουν ακόμα περισσότερα από εκείνον μόλις ο rookie καταφέρει να προσαρμοστεί στα δοκιμαστικά.
#σε #βάθρο #έχει #υποσχεθεί #ice #cream #party

Σχεδιάζουν πάντως μερικά σεμινάρια για εκείνον, σχετικά με το σωστό ζέσταμα των ελαστικών στον γύρο εξόδου καθώς και για το ποιες είναι οι συνέπειες του να μπαίνεις με μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη που πρέπει στη στροφή.
#you #do #have #to #remind #him

Να δείτε που με τις δηλώσεις του Alonso θα πιστέψουμε τελικά πως δεν πήρε κατά λάθος διπλά ηρεμιστικά και απλά δάγκωσε τη γλώσσα του.
#ρίξε #στο #γυαλί #φαρμάκι

Ενώ ο Massa όπου τον πετυχαίνει του κάνει καζούρα, λέγοντας του πως δεν το έλεγε σοβαρά όταν πέρυσι μπροστά στις κάμερες του πρότεινε να πάει στη Marussia.
#βαρύ

Έντονη είναι η φημολογία που έχει ξεσπάσει και αναφέρει πως ο Max Verstappen γυρνώντας στα pits φώναζε: “Φανταστείτε τι θα σας έκανα γατάκια, αν δεν είχα και μπουκωμένη τετάρτη!”
#ναούμε

Ο Button χτυπάει τον Maldonado, η περιγραφή του Alpha γίνεται καλύτερη από εκείνη του OTE και η αναστροφή τον πόλων είναι πιο κοντά από ποτέ…
#Montoya #also #returns

Όσο για την ένταση που λείπει κατά τη διάρκεια του αγώνα, σκέφτονται να “πετάνε” πάνω στις μάχες ηχογραφημένες ιαχές κραυγές του αξέχαστου Τάκη.
#είσαι #παντού

Πιο εκνευρισμένος από ποτέ είναι ο Nico Rosberg, τονίζοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως θέλει ίση μεταχείριση και κάθισμα που να καίει σαν του Lewis.
#στην #ανάγκη #βάλτε #του #νέφτι

Αν συνεχιστεί έτσι πάντως η κατάσταση, ο Hamilton θα του αφιερώνει κάθε Κυριακή από δω και πέρα το “cry me a river”, ενώ στο τέλος της χρονιάς το αγαπημένο τραγούδι του Rosberg θα είναι το “hit me baby one more time”.
#Britney #γαρ