“Can we go back to tomorrow’s set up? Sorry, yesterday’s set up!”
Βρείτε ποιος το ξεστόμισε και κερδίστε.
#free #cones #day

Αν στη Mercedes είχαν χιούμορ, θα έκαναν tweet την ερώτηση του Kvyat -για το αν πιλότοι είναι οδηγοί ταξί- ανεβάζοντας φωτογραφία από το Safety Car.
#πολύ #θα #ήθελες #να #οδηγούσες #για #εμάς #αφού

Και μιας και θυμήθηκα τον Kvyat… εντάξει, λίγο βλακεία οι απανωτές ποινές, αλλά ούτε η Άσπα Τσίνα δεν έκανε έτσι όταν ήταν συνέχεια προτεινόμενη.
#Φωτεινή #θα #έπαθε

Το φτύσιμο που έφαγε ο Brundle πριν την εκκίνηση από τον Kimi και δεν ήξερε από που του ‘ρθε, το έχουμε πάθει όλοι σε μπαράκι το καλοκαίρι, από κοριτσοπαρέα που ήρθε “μόνο για να διασκεδάσει”.
#με #την #πάρτη #μας

“Perez gonna be into trouble soon” ακούσαμε από το pit wall της Ferrari, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση μπορεί να σημαίνει “τον έχουμε υπογράψει και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς”.
#Malaysia #2012

Μόνο σε εμένα φάνηκε “απαλός” ο αγώνας ή φταίνε τα ροζουλιά στις ψηλές θέσεις και το πουκαμισάκι του Ted;
#και #το #Athens #Pride #βεβαίως #βεβαίως

Αν αναλογιστούμε το πόσο γκαντέμης είναι ο Alonso την τύχη του Alonso, υπάρχει περίπτωση μέχρι το Σεπτέμβρη η McLaren να έχει κερδίσει, εκείνος να αναγκαστεί να μείνει στην ομάδα, η Ferrari να κάνει double και τελευταία στιγμή να έχουμε συνεργασία Sauber-Mercedes.
#πώς #λένε #είπαμε #το #Seppuku #στο #Οβιέδο;

Σκέφτομαι τον Raikkonen στις εξετάσεις εν τω μεταξύ και βάζω στοίχημα πως θα ήταν από τους τύπους, που πέντε λεπτά πριν έρθουν τα θέματα, ρωτάνε ποια ύλη έπρεπε να μελετήσουν.
#δικός #μας

Να δείτε που ο Fernando δεν είχε κανένα πρόβλημα στο FP1 και απλά ο Button έκανε πράξη την απειλή που ξεστόμισε στο Monaco.
#τουαλέτες #δεν #έχουνε #στη #McLaren;

Πάντως τον έχω ικανό τον Ισπανό να έχει κάνει χακεριά για να ακούγεται χαλασμένος ο κινητήρας και να μπορεί να παρκάρει την MCL32 λίγο πριν το τέλος του αγώνα.
#κάνει #θορύβους #με #το #στόμα

Αν ο Kimi ήταν σε ελληνική ομάδα, θα τον έβαζαν να πληρώνει τις βλάβες του μονοθεσίου από την τσέπη του.
#και #επιστροφή #στο #ξενοδοχείο #με #το #λεωφορείο

Εγώ πάντως πιστεύω πως αυτή η πίστα δεν τον πάει τον Φινλανδό.
Γιατί ως γνωστόν, η πίστα οδηγάει.
#BWOAH

Καιρό τώρα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο αφήνουν στην EΡΤ να βλέπουμε τις συνεντεύξεις των οδηγών, αφού επί της ουσίας δεν ακούμε τίποτα, επειδή εκείνη τη στιγμή θα σχολιάσουν ό,τι πιο άκυρο θυμηθούν.
#στο #Sky #το #βουλώνουν #βέβαια #αλλά #δεν #ξέρουν #αυτοί

Εδώ θα μου πείτε ενάμιση χρόνο μετά δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίζουν το live από το replay…
#και #ούτε #που #θα #το #καταφέρουν

Οι έξοδοι των Wehrlein και Palmer στην πρώτη στροφή δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μία ακόμη επιβεβαίωση για αυτά που ακούγονται στο GRIP LIVE.
#νιάου

Περίμενα τον Toto να βγει και να δηλώσει ότι “αποδείξαμε πως δε διαχωρίζουμε τους οδηγούς μας σε no1 και no2, αφήνοντάς τους να μονομαχήσουν μέσα στην πίστα” αλλά τελικά ήμασταν τυχεροί και το γλυτώσαμε.
#νιώθω #ευτυχής #στην #τοποθεσία #σπίτι #μου