Να δείτε που ο Τσίπρας είναι tifoso τελικά και βάζει τις εκλογές πάνω σε ημερομηνίες αγώνα, μπας και χάσουμε καμιά νίκη της Mercedes.
#μόνο #στον #Alpha

“Προφανώς ο Kimi μπέρδεψε τα δάχτυλά του στην εκκίνηση” δήλωσε ο Arrivabene και έφυγε αναστατωμένος για να τσεκάρει αν μπήκαν σωστά οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.
#you #never #know

Όποτε ο Raikkonen βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις πρώτους, η φάση είναι: “Δεν θέλω να πανηγυρίσω. Δεν υπάρχει λόγος… Ωχ! ΠΑΓΩΤΟ!”
#και #τσουπ #πάνω #τα #χεράκια

Πάντως αλήθεια τώρα, δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ ψάχνω στα πλάνα την πετονιά που του τραβάει τα χέρια προς τα πάνω, επειδή πρέπει να φανεί ότι χαίρεται…
#ακόμα #τζίφος

Μετά το σημερινό βάθρο του αγώνα, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα ξεκινούσαν και οι συζητήσεις για το που θα πάει ο Massa του χρόνου, επειδή στη Williams χαραμίζεται…
#εκεί #θα #είχαν #silly #season #τουλάχιστον

Αν ο Hamilton είχε χιούμορ, θα έπρεπε να δηλώσει πως έβαψε ξανθά τα μαλλιά του επειδή οι Γερμανοί του εξέφρασαν την επιθυμία τους να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Mercedes, ένας ξανθομάλλης.
#ήταν #ο #μόνος #τρόπος

Ενώ ο Alonso συνεχίζει να ασχολείται με τη Ferrari, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι πράγματι “σουπόρτερ”.
#ότι #αγαπάει #τον #πληγώνει

Εδώ που τα λέμε βέβαια έκανε ένα λαθάκι λέγοντας ότι είναι τρίτοι στην κατάταξη, αλλά συγχωρείται γιατί είναι απόρροια του moto “τί τελευταίοι, τι προτελευταίοι” που κυκλοφορεί φέτος στη McLaren…
#η #δύναμη #της #συνήθειας

Τελείωσε ο αγώνας και κανένας δεν μπορούσε να εντοπίσει το Rosberg. Θα έτρεξε να ενωθεί κι αυτός με τους tifosi που είχαν αρχίσει τις δεήσεις για να αποκλειστεί ο Lewis…
#και #ιταλικό #διαβατήριο

Φήμες λένε πως το τελευταίο πράγμα που ακούστηκε μέσα από τα pits της Toro Rosso πριν την αποκόλληση του καλλύματος, ήταν το “άσε Max παιδί μου κάτω το μαστίγιο και οι μηχανικοί άνθρωποι είναι!”
#και #κάπως #έτσι #πρόλαβαν

Αν ο Maldonado εγκαταλείψει νωρίς και στη Σιγκαπούρη, βλέπω να σηκώνεται πανό “Pastor γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα”
#ε #μα #πχια