Τέτοια προσποίηση σαν του Vettel στον Bottas είχαν να δουν στη Βαρκελώνη από την εποχή του Ronaldinho.
#άντε #και #μεταγραφή #στην #Barça

Μετά το περιστατικό με το παιδάκι που έκλαιγε για τον Kimi, θα γεμίσουν οι κερκίδες με κιμικούς και κιμικές που θα κλαίνε για να τον γνωρίσουν από κοντά.
#so #you #think #you #can #cry

Ειρωνεία είναι να κάνεις ότι μπορείς για να μην ακούς τη μετάδοση της ΕΡΤ και από την άλλη να τρως στη μάπα τις κωλοτούμπες του Πουρναράκη για τον Alonso.
#Πόπη #βγες #από #τον #Τάκη

Τελικά ο Raikkonen είναι πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα απ’ ότι πίστευα.
Εμείς μπλέκουμε στην κίνηση κι εκείνος μπλέκει στην ε-κκίνηση.
#έπαθα #λίγο #Σεφερλή #να #με #συγχωράτε

Μέχρι και τα πονταρίσματα στις εταιρίες στοιχημάτων για τις εκκινήσεις του Φινλανδού έχουν μπει σε φραγή δηλαδή.
#εκκλησίες #δεν #κλέβουμε

Μετά τη δήλωση του Pastor για τα “καρύδια” του, θα βλέπουμε ροδιές στις πίστες και θα μας έρχεται στο μυαλό ότι είναι δικιές του.
#τα #σέρνει #αφού

Εάν κάποιος ρωτούσε τον Fernando γιατί δεν πάρκαρε τη McLaren μιας και δεν ήταν στους βαθμούς, να είστε σίγουροι πως θα του απαντούσε πως του τελείωσαν τα ψιλά για το παρκόμετρο.
#μας #βγήκε #μεγάλος #χιουμορίστας #τούτος

Με αυτά που κάνει ο Massa φέτος, στην αναμνηστική φωτογραφία του Abu Dhabi θα είναι απών και οι υπόλοιποι οδηγοί θα κρατάνε πανό που θα γράφει “FELIPE ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!”
#τελευταίος #αγώνας #θέλει #δε #θέλει

Σε περίπτωση που ο Alonso εγκαταλείψει με μηχανική βλάβη στο Indy 500, η μόνη
λύση για τη Honda ώστε να γλυτώσει από την γκρίνια του ώστε να τον ηρεμήσει, είναι να του έχει κλείσει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει ο πρώτος οδηγός που θα ζήσει την εμπειρία του αστροναύτη.
#θέλει #να #αλλάξει #ατμόσφαιρα #για #να #σκεφτεί

Μία ελπίδα είχαν οι Kimi fans ώστε να επικεντρωθεί πάνω στον Φινλανδό η στρατηγική της Ferrari: να εγκαταλείψει σε κάποιο αγώνα ο Vettel. Βλέποντας όμως τον τρόπο με τον οποίο έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στη Ferrari, λες πάει κι αυτή.
#είναι #στο #DNA #τους

Ας μην ψαχνόμαστε όμως τόσο στις στρατηγικές, γιατί πολύ απλά η Mercedes έχει τον Bottas που κερδίζει και μπορεί να καθυστερεί τον Vettel, ενώ η Ferrari έχει τον Kimi, που άμα βρεθεί μπροστά από τον Hamilton θα ρωτάει πως έτυχε και βρέθηκε εκεί.
#αποχαιρέτα #το #το #κατασκευαστών #που #χάνεις

Και για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, αφιερώνουμε το GRIP LIVE στους νούμερο δύο οδηγούς; Κερδίζει ο Bottas. Το αφιερώνουμε στον Ricciardo για να του χαμογελάσει η τύχη; Ανεβαίνει στο βάθρο.
Aυτή δεν είναι εκπομπή.
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΕΙΝΑΙ.
#όσο #μιλάμε #εσείς #ποντάρετε