Πάντα είχα την απορία αν εκτός από κινέζικο βασανιστήριο, υπάρχει και Ιαπωνικό.
Με τον Κορόβηλα να διαβάζει ολόκληρη τη βαθμολογία πριν τον αγώνα, πλέον δεν έχω αμφιβολίες.
#ΕΥΡΗΚΑ

Αυτό που έπαθε ο Kimi στο FP3 μεταφράζεται πολύ απλά ως “μια φορά χτύπησε το apex και δεν άντεξε τη συγκίνηση το μονοθέσιο”.
#μία #ακόμη #επιβεβαίωση #για #το #GRIP #LIVE

Ενώ αυτό που συνέβη με τον Seb στους πρώτους γύρους, το παθαίνουμε όλοι κάθε καλοκαίρι σε επαρχιακό δρόμο, με θείτσα που πάει πιο αργά κι από τον Τσιάρτα σε replay.
#plus #Honda

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ήταν μόνο το μπουζί, στο μείον 59 πάντως κάνει σίγουρα μπούζι.
#χιόνια #στο #Maranello

Ακούς από την EΡT πως “αυτή είναι η Ferrari, αυτός είναι ο Raikkonen”, κοιτάς την τηλεόραση, τον βλέπεις να ολοκληρώνει προσπέρασμα σε Renault και το μόνο που σε απασχολεί πλέον είναι αν θα πετάξεις τώρα την TV ή θα περιμένεις τη Δευτέρα για την ανακύκλωση.
#βαθιές #ανάσες

Πόσο τυχερός μπορεί να νιώθω που δεν την πέταξα τελικά και έγινα μάρτυρας της διαμάχης για το αν βλέπουμε τον Ocon ή τον Perez, μέχρι που ολοκληρώθηκε το προσπέρασμα και πήραν χαμπάρι ότι τόση ώρα η κατάταξη βρίσκεται φόρα παρτίδα στα αριστερά;
#τα #αγαπημένα #μου #της #EΡT

Πάλι καλά τουλάχιστον που όσον αφορά τον Kimi, μας ενημερώνει -όλους εμάς τους άσχετους- ο Κορόβηλας πως δεν ξέχασε να οδηγεί γιατί πολύ απλά: “ξεχνιέται το ποδήλατο;”
#επιχείρημα #το #καλύτερο

Αυτοτρολάρισμα σημαίνει να έχεις καλεσμένο στην εκπομπή, κάποιον ο οποίος δεν ξέρει κατά που πέφτει η είσοδος των pits αλλά διορθώνει τον εαυτό του ψάχνοντας και βρίσκοντας τη σωστή ηλικία του Ocon.
#έτσι #ξηγιούνται #Πόπη #οι #εκπρόσωποι #τύπου

Ας της μάθει να γκουγκλάρει τουλάχιστον, μιας που είναι κι εκείνη… καλεσμένη.
#αφού #τελειώσει #τις #selfies

Μετά τη Μαλαισία, σίγουρα κάποιος είπε στον Palmer πως “τηλεφώνησε ο άνεμος και είπε θα σε ξαναπάρει. Μια και καλή αυτή τη φορά.”
#this #is #χάρμα

Το ότι επιστρέφει ο Kvyat μετά την αποχώρηση του Jolyon έχει να κάνει με κάποια αρχή, σαν κι αυτή που λέει ότι η συνολική ενέργεια στο σύμπαν παραμένει σταθερή.
#όπου #ενέργεια #βάλτε #αμπαλοσύνη

Χωρίς πλάκα τώρα, αν αυτό που βλέπουμε είναι το κάρμα του Vettel μετά την ενέργειά του στο Baku, καλύτερα τον είχε βάλει φυλακή η FIA.
#για #σένα #νοιάσου #και #δικάσου

Έχουμε δει δώρα από καρφίτσες μέχρι μονοθέσια. Τις τριανταπέντε θέσεις ποινής και bonus τον Takuma Sato καλεσμένο, μόνο η Honda θα μπορούσε να τα δώσει στον Alonso εντός έδρας.
#this #is #a #γιόουκ

Από ποδόσφαιρο ξέρουμε, στα καλλιτεχνικά υστερούμε λένε στην EΡT.
Κι έψαχνα να βρω από πότε η Formula 1 μπήκε στον καλλιτεχνικό τομέα…
#τζίφος

Άτυχος είσαι όταν παίζεις ΚΙΝΟ, δεν προλαβαίνει να περαστεί το δελτίο σου επειδή κολλάει το σύστημα και πέφτουν οι αριθμοί που επέλεξες.
Η Ferrari δεν είναι άτυχη, αναξιόπιστη είναι.
#να #ξέρουμε #για #τι #μιλάμε

Υπάρχουν άνθρωποι που τους φωνάζουν “φά’ το κι αυτό πριν χαλάσει”, υπάρχει και ο Nando που τον φωνάζουν ήδη “βγες απ’ τη μέση”…
#αχρωματοψία