Καλά χαρήκαμε σε Μονακό και Καναδά, που ξέραμε όμως ότι ήταν απλά ένα kit-kat στο φάρδος στο σερί του Rosberg.
#και #το #Euro #θα #έπαιρνε #μόνος #του

Η Πόπη βλέπει Ricciardo στο Azerbaijan και οραματίζεται πίστα στο Ζάππειο.
Εκείνη κοιτάζει το φεγγάρι, εμείς το δάχτυλο.
#ποίηση #είσαι

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω για την παράκληση των παρουσιαστών να τους ενημερώσουν για το τι έγινε στο Le Mans, είναι να μην είχε Wi-Fi το Ραδιομέγαρο και να έκλεβαν από το γείτονα.
#ή #να #τους #μπλόκαρε #το #Firewall

Εκφωνητές που μιλάνε συνεχώς και αδιαλείπτως για τη μεγάααααααλη ευθεία, να τους φοβάσαι για το τι δεν έχουν καταλάβει από την υπόλοιπη πίστα.
#νόμος

Όχι ότι βαρέθηκα λίγο στον αγώνα, αλλά παίζει και να είναι πιο συναρπαστικό το να παρακολουθείς λαδομπογιά να στάζει σε σίδερο.
#ή #τουλάχιστον #ένα #Ισλανδία-Ουγγαρία

Κανένα safety car, σε ένα Grand Prix όπου όλοι πόνταραν στο πόσες φορές θα εμφανιστεί.
Και μετά σας φταίει η μπαλίτσα και τη βγάζετε στημένη.
#παράγκα

Μετά την ατάκα “η Sauber είναι ο Πανιώνιος της Formula 1, επειδή δίνει στις άλλες ομάδες ταλέντα” από την Πόπη, έκλεισα την τηλεόραση στον 41ο γύρο.
Ενημερώστε με για την τελική κατάταξη.
#την #είδα #ΕΡΤ

Απαράδεκτος ο κανονισμός που δεν αφήνει τις ομάδες να δίνουν πληροφορίες στο team radio, αλλά είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για τον Lewis ασχοληθεί με τον εξομοιωτή.
#πρωταθλητής #είσαι #ρε #γαμώτι

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω για το ποια διαφήμιση ταιριάζει καλύτερα στον Kimi.
Το “καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς” ή το “κάνεις σαν ντίβα όταν πεινάς για παγωτό”;
#εσύ #αποφασίζεις #με #τον #Βούρο #γίναμε

Όταν με ρωτάνε πλέον “τι σημαίνει αγάπη για σένα”, θα απαντάω πως μια φορά παρακολουθούσα Baku ενώ μπορούσα να αλλάξω κανάλι και να δω Friends.
#αυτό #είναι #αγάπη

Ενώ ταυτόχρονα το άκρον άωτον της γκαντεμιάς είναι να τρέχουν στο Azerbaijan και να είναι η πρώτη μέρα που δεν έχει αγώνα στις τέσσερις το μεσημέρι για το Euro.
#μας #γλέντησαν

Εκεί που ο Κοροβηλάς είπε “φτάσαμε στο μέσον του αγώνα και ο πύργος είναι ακόμη όρθιος”, άκουσα μια φωνή να μου λέει “συνεχίστε να λέτε ομορφιές και μέχρι το τέλος του αγώνα θα έχει πέσει κι αυτός”…
#JeanneD’Arc #με #καταντήσατε

Υπάρχει μόνο ένας οδηγός ο οποίος κατάφερε και πήρε ποινή πατώντας τη γραμμή της πολυσυζητημένης -και από όλους τους υπόλοιπους προσεγμένης- εισόδου των pits.
Κυριές και κύριοι σωστά μαντέψατε, σας παρουσιάζουμε τον Ice cream man.
#πόσο #Kimi #είσαι #είπαμε;

Απελπισία είναι να δείχνει onboard πλάνα από τους Button και Hamilton και να μην ξέρεις ποιος πηγαίνει χειρότερα: ο δεύτερος που έχει μηχανικό πρόβλημα ή ο πρώτος που τρέχει σε όλον τον αγώνα έτσι;
#ουφ

Ενημέρωση προς τους αγαπητούς εκφωνητές: “Μην ανησυχείτε, κανείς δε μιλούσε στον Kimi όταν επιχειρούσε προσπέρασμα καθώς τα team radios φιλτράρονται πρώτα και μετά φτάνουν στα αυτιά μας. Ούτως ή άλλως, he knows what he is doing. Ευχαριστώ.”
#αγάπη #μόνο