Από τα ελάχιστα Σαββατοκύριακα όπου το να είσαι αντιBottικός είναι περισσότερο δύσκολο από το να είσαι τηλεθεατής της ΕΡΤ.
#τι #να #πει #και #ο #Lewis

“Ο Αμερικανός που θέλει να αλλάξει την Formula 1” ενώ η τηλεόραση έδειχνε τον Zetsche κι εγώ έψαχνα να δω μπας και έχει κι αυτός θέμα με τα διαβατήριά του όπως ο Rosberg.
#Τάκης #speaking

Αν ήμουν η McLaren, θα έκανα πάρτι για τα πέντε χρόνια αποχής από τις νίκες και θα έστελνα τον λογαριασμό στον Hasegawa.
#τα #δύο #από #αυτά #δώρο

“Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς” αναφώνησε η Πόπη και ποτέ δεν πίστευα ότι θα ακούσω κάτι τόσο ανακουφιστικό από τα χείλη της.
#εξαιρείται #το #κέικ

Με το νούμερο 13 και το “(un)lucky for some” το μόνο που κατάφεραν στη Red Bull είναι να τους περάσει ο Kimi στην τελική βαθμολογία.
#πώς #γένεν #αυτό;

Απόδειξη για το ότι έχεις μεράκι γι αυτό που κάνεις, είναι το να δείχνεις αυτούσια τα videos από το κανάλι της F1 στο YouTube.
#yolo

Δε συζητάω βέβαια ότι το γεγονός πως ξεκινήσανε τη μετάδοση με πλάνα από το Interlagos, συνιστά απόδειξη για την αγάπη τους προς το άθλημα.
#yolo2

Το Abu Dhabi τείνει να γίνει για τον Hamilton, ό,τι είναι οι ποδοσφαιρικοί τελικοί για την ομάδα της Αργεντινής.
#διπλής

Προτιμώ να ακούω για το ότι ο Magnussen στα νιάτα του ήταν οξυγονοκολλητής, παρά για τις περγαμηνές του Wehrlein στο DTM. Να αρχίσω να το ψάχνω λέτε;
#α #ρε #ΕΡΤ #τι #μας #κάνεις

Ευχαριστούμε και τον Βασίλη Γούσια, ο οποίος μας ενημέρωσε πως το πρωτάθλημα γύρισε κατά την επίσκεψη του Hamilton στη Mύκονο, μετά την οποία άλλαξαν τα πατήματα και η αυτοπεποίθησή του μέσα στην πίστα.
#κάνει #και #για #σποτάκι #τουρισμού

Αυτό με τους έντεκα στην ίδια θέση στους πρώτους γύρους, το πάθαινε συχνά και ο Dusan Bajevic μέχρι το 90ο λεπτό. Μετά έκανε αλλαγή ένα από τα δύο back.
#έτσι #για #το #γούστο

Στην καλύτερη, το νέο λογότυπο μου θυμίζει το “Halo” από το πλάι.
Στη χειρότερη, κάτι μαραμένο που δε θα ήθελα να το ονοματίσω.
#ΕΣΡ #γαρ

Την γκρίνια του Perez στο team radio, την έχω βιώσει από κοπέλα κολλητού μου η οποία τον είχε πάρει μονότερμα στο τηλέφωνο.
#το #ροζ #θα #φταίει

Το ότι ο Κορόβηλας την ώρα της απονομής και λίγο πριν ανακοινωθεί το νέο σήμα μας ενημέρωνε πως το μόνο που αλλάξανε στο λογότυπο είναι το κόκκινο μέρος που το κάνανε άσπρο, πόσο συμπεριφορά Internet Explorer είναι από το 1 μέχρι το 10;
#ΔΕΝ #ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ #ΑΛΛΟ

Οφείλω να ομολογήσω πάντως πως το “μικρός Ολλανδός με τεράστια χαρίσματα” που είπε, ήταν αρκετά πετυχημένο. Κι ας έδειχναν τα πλάνα τον Ricciardo εκείνη τη στιγμή.
#λεπτομέρειες

Τελειώνει η μετάδοση, δεν αλλάζω κανάλι και πετάγεται ένα pit stop σαν σφήνα ανάμεσα στις διαφημίσεις. Γιατί η Formula 1 σταματάει εκεί που γουστάρει η ΕΡΤ.
#και #η #λογική #επίσης

Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Ζέρβα για την αμέριστη βοήθειά του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους του F1GRIP!