Ένα σας λέω, ο αγώνας ξεκίνησε με τη φωνή ενός γείτονα ο οποίος ωρυόταν “ΞΕΧΝΑ ΡΕ KIMI ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!”
#Άγιο #είχε #ο #Φιλανδός #με #το #Γερμανικό #διαβατήριο

Πριν δέκα χρόνια είχαμε τον “πρωταθλητή της Βότκας”, φέτος έχουμε τον “πρωταθλητή της βόλτας”.
#ακούει #και #στο #σερβιετάκιας

Το μόνο που μπορεί να αντισταθμίσει τη λύπη μας για τις αποχωρήσεις των Button και Massa, είναι πως για λίγους μήνες θα γλυτώσουμε από τις περιγραφάρες του τρίο Στούτζες.
#είκοσι #αγώνες #επιτυχίες

Αφήστε που τους δίνεται μια τεράστια ευκαιρία ώστε να μάθουν επιτέλους τη βαθμολογία και ότι ο “Wolff” δεν προφέρεται “ΓΟΥΛΦ”.
#oh #wait…

Πλάκα πλάκα, ποιος θα μας διασκεδάζει τώρα;
#να #ναι #καλά #το #WebTV #της #ERT

Διακόσιους έξι αγώνες στη Formula 1 έχει ο φετινός πρωταθλητής και ακόμα δεν έχω βρει έναν καλό λόγο για να τον υποστηρίξει κάποιος, ακόμα κι αν είναι συγγενής του.
#βαρύ #but #true

Παραδεχτείτε το, μεταξύ μας είμαστε, όταν διαβάσατε τον αριθμό των εκκινήσεών του ούτε εσείς το πιστεύατε.
#περνάει #και #δεν #ακουμπάει

Δείχνει Rita Ora, ο Κορόβηλας αναρωτιέται που τραγουδάει και η Πόπη μας αποκαλύπτει πως σαν Ρίτα αναγνωρίζει μόνο την αδερφή της…
#στο #16ο #χιλιόμετρο #ρε #Νίκο

Ξέρω ότι σκέφτεστε πως ο Nico άξιζε το πρωτάθλημα επειδή προσπέρασε στα ίσια τον Max.
Και ξέρετε κάτι; Μάλλον έχετε δίκιο.
#not

Οφείλω να παραδεχτώ πάντως πως αντέδρασε σαν κύριος στο κολπάκι του Hamilton στο τέλος. Αν ήταν άλλοι στη θέση του, θα γκρίνιαζαν μέχρι να γίνει η αντιστροφή των πόλων.
#ονόματα #δε #λέμε

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα η εγκατάλειψη του Button μου λέει πως έχει αρχίσει και παρακολουθεί Κοντοπίδη τελευταία.
#ΜΟΝΟΣ #ΤΟΥ

Στην πραγματικότητα ο Βρετανός δεν αποχαιρετούσε τον κόσμο, απλά πανηγύριζε που γλύτωσε από το stand-up comedy της McLaren.
#μόνο #εγώ #άκουσα #τα #ΓΙΧΑ;

Μετά από μία χρονιά γεμάτη λαλακίες, σε ένα κατακόκκινο περιβάλλον, εμφανίζεται ως προσκεκλημένη η Paris Hilton. Το πιάσατε το νόημα.
#ένα #κόκκινο #φωτάκι #ρε #παιδιά

Στους τελευταίους γύρους ο Hamilton δεν οδηγούσε.
Προσπαθούσε να γράψει από την αρχή το βιβλίο του Αχιλλέα Μπέου.
#και #για #Δήμαρχος #κάνεις

Η προσπάθεια του Vettel να προσπεράσει τον συμπατριώτη του, ήταν ελάχιστα πιο αληθοφανής από τα δάκρια του Dennis στη συνέντευξη τύπου σχετικά με το “spygate”.
#παραλίγο #να #το #πιστέψουμε

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η Πόπη είναι υπερήφανη για τον Nico επειδή στα δεκαέξι του, του είχε πάρει συνέντευξη…
#καλό #πράγμα #η #φιγούρα #αλλά #να #έχει #και #ουσία

Μπορεί να με έπιασε πονοκέφαλος πριν τον αγώνα, αλλά για όσους το έχασαν αξίζει να ακούσουν στο WebTV το παραλήρημα της Παπαμιχαήλ σχετικά με τις εσκεμμένες τράκες των πρωταθλητών του παρελθόντος.
#δε #χαραμίζω #από #εδώ #τέτοιο #αριστούργημα

Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Ζέρβα για την αμέριστη βοήθειά του καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους του F1GRIP!