Ξυπνάς, βλέπεις video με τίτλο “Austin Powers” ανεβασμένο στο κανάλι της F1 κι αναρωτιέσαι πόσο Σεφερλή βλέπουν στην Αμερική.
#Μάρκο #βγες #από #διαχειριστής

Μετά το εμπρός-πίσω στο αεροδυναμικό πακέτο της Ferrari, βλέπω να φεύγει το “Mission Win Now” και να μπαίνει “Το καφέ της Χαράς 2” για χορηγός.
#Πώποτας #FTW

Κερδισμένη θέση στην εκκίνηση για τον Kimi μετά από δύο χρόνια, νίκη μετά από 112 αγώνες και ταυτόχρονα στρατηγική της Ferrari που βγαίνει σωστή και της Mercedes λανθασμένη. Με όλα αυτά μας βλέπω να κάνουμε καμιά εβδομάδα να φάμε ψωμί.
#έπεσαν #οι #φούρνοι

Αλλάζουν του χρόνου οι γόμες και ο Κορόβηλας ήδη εξέφρασε προβληματισμό στο πως θα τις ξεχωρίζουν, λες και τα υπόλοιπα τα έχουν λύσει τόσα χρόνια που μεταδίδουν.
#είναι #αυθεντίες #αφού

O Kimi είναι η αρσενική έκδοση της Ηλιάνας του Next Top Model: “Ε καλά κι άλλες φορές έχω νικήσει, δεν είναι τίποτα. Από εμένα thank you”.
#πέντε #χρόνια #μόνο

Τρία πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν, η ανθρώπινη βλακεία και τα τετακέ του Vettel μετά από επαφή. Και για τα δύο πρώτα δεν είμαι τόσο σίγουρος.
#sorry #not #sorry

Από τους έξι πρώτους στη βαθμολογία, ο μόνος που δεν έχει έρθει φέτος σε επαφή με τον Seb είναι ο… εαυτός του.
#δύο #αγώνες #μένουν #για #να #το #καταφέρει #κι #αυτό

Μόνο εγώ πιστεύω ότι στην εγκατάλειψη του Ricciardo, απλά κλείσανε τον γενικό του μονοθεσίου από τα pits;
#Μαφία #από #το #Milton #Keynes

Ακούστηκε ένα “νιάου” κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και προσπαθούσαν αγωνιωδώς να μας πείσουν ότι δεν έχουν γάτα στο studio της ΕΡΤ.
#άντε #να #τους #πιστέψεις

Σύμφωνα με τον Κορόβηλα 56-48=5 και στα καπάκια τον ενημερώνει η Πόπη ότι κάνει οκτώ. Τι πραγματικά όμως κάνει ο Ηλίας και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί;
A) Παίζει jenga με τον Παπαϊωάννου.
B) Παίζει με το γατί που έχουν στο studio.
Γ) Τρώει το κέικ της Πόπης.
#ο #νικητής #δεν #κερδίζει #τίποτα

Αυτή η αμήχανη στιγμή που στη μετάδοση κατονομάζουν τα μονοθέσια την Force India ως “ζαχαρωτά” κι εσύ ψάχνεις για τα χρώματα της Everton.
#η #πολλή #γνώση #φταίει

Δεν ξέρω τι μπορεί να πληγώσει περισσότερο τον Hamilton, οι μάχες που δεν κέρδισε ή ότι δεν πήρε το πρωτάθλημα μέσα στην Αμερική και έχασε την ευκαιρία για αχαλίνωτο partying.
#και #ο #Rosberg #κρυφογελάει

Της κοντής τσουτσούς, τα blue flags της φταίνε.
#guess @who