Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά του Alonso για την ανανέωσή του με τη McLaren, που ξέχασε να χωρέσει τη λέξη “project” στις δηλώσεις του.
#oops

Αν βγήκε κάτι από τούτο το Grand Prix, αυτό δεν είναι άλλο από το ρητό που λέει πως “αγώνας που ξεκινάει με τον Wehrlein εκτός, είναι ένας καλός αγώνας”.
#σκληρό

Εκκίνηση του αγώνα με τον Max να παίρνει φωτιά και το σήμα της ΕΡΤ να κάνει κόλπα. Στο -συναρπαστικό- τέλος του αγώνα συμβαίνει πάλι το ίδιο. Φταίω εγώ που έκανα εικόνα την Πόπη να βρίσκεται κάπου κρυμμένη και να μασουλάει τα καλώδια των συνδέσεων από την αγωνία της;
#καλύτερα #το #κέικ

Πλάκα πλάκα τέτοια ώρα που ήταν ο αγώνας ένα κράτσα κρούτσα χρειαζόταν για να κρατιέται ανοιχτό το βλέφαρο…
#ΓΥΡΝΑ #ΠΙΣΩ

Ρε παίδες ο Montoya έκανε δίαιτα ή απλά εγώ έχω καιρό να… δω συνταξιούχο Κολομβιανό οδηγό της Formula 1;
#no #more #donuts

Οι εξορμήσεις του Alonso στις H.Π.Α έχουν λιγότερα θετικά αποτελέσματα από τις αντίστοιχες του Τσίπρα…
#not #made #in #USA

Σε ολόκληρο τον αγώνα είχα τις αμφιβολίες μου για το ποιος βρίσκεται μέσα στο μονοθέσιο με το νούμερο 7 αλλά στον τελευταίο γύρο πήρα τις απαντήσεις μου.
#λέω #κι #εγώ

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Kimi είχε τόσα κέφια που οι Locomondo σκέφτονται να αλλάξουν τον στίχο με τον Drogba.
#τα #σύκα #σύκα

Και ήρθε η ώρα του κουίζ: ποιος από τους αγαπητούς μας παρουσιαστές πλησιάζει περισσότερο στον άνθρωπο-Internet Explorer;
#η #Πόπη #λείπει #μην #το #σκέφτεστε #καν

Δε λέω, φιλότιμες προσπάθειες από τους αρθρογράφους του χώρου να κρατήσουν “ανοιχτό” το πρωτάθλημα των οδηγών αλλά έρχεται εκείνη η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς πως ούτε η διπλή βαθμολογία του ’14 δε σώνει την κατάσταση.
#γίναμε

Καλή η Formula 1 δε λέω αλλά οι περισσότεροι από εμάς περιμέναμε μέχρι και το βάθρο, για να ακούσουμε ακριβώς εκείνη τη στιγμή τα αποτελέσματα του αγώνα που έγινε στα Τ.Ε.Ι Χαλκίδας.
#γίναμΕΡΤ