Αν στη FIA είχαν χιούμορ, έπρεπε να βάλουν τον Vettel να υπογράφει πάνω σε ΟΛΕΣ τις blue flags που υπάρχουν σε κάθε πίστα. Να σου πω εγώ αν θα ξαναγκρινιάξει μετά στο team radio.
#διπλής

Η διαφορά της σύγχρονης Formula 1 με τα παλιά τα χρόνια, είναι πως κάποτε βλέπαμε Katie Price και τώρα τρώμε στη μάπα τον Valsecchi στις συνεντεύξεις μετά το Qualifying.
#τότε #ΠΑΣΟΚ #τώρα #ΣΥΡΙΖΑ

Καταλαβαίνεις ότι θα είναι μια υπέροχη μετάδοση (not) όταν αυτή ξεκινάει με video από τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο YouTube.
#adblocker #βάλατε #τουλάχιστον;

Και συνεχίζει με σπικάζ όπου χαρακτηρίζει τον Michael Schumacher ως “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”…
#σιγά #μην #έπαιζε #και #στους #ChicagoBulls

Ο Marchionne μπορεί να δήλωσε πως ο Kimi είναι αργοκίνητος μερικές φορές, ξέχασε όμως να πει ότι τις υπόλοιπες δεν προλαβαίνει να είναι, γιατί πολύ απλά εγκαταλείπει…
#χομπίστας

Είναι όμως και τυχερός, αφού σε περίπτωση που ο Max δεν είχε ρεκόρ στα DNF, τον έκοβα να βρίσκεται πίσω και από τους δύο οδηγούς της Red Bull.
#και #οι #ροζ #India #να #παίρνουν #σειρά #παρακαλώ

Απορώ πραγματικά που ο Alonso δε μας έκανε πιο σοφούς με κάποια σπόντα του τύπου: “αισθάνομαι ευτυχής, μιας και δε γίνεται να εγκαταλείψεις από κινητήρα αν δεν συμπληρώσεις ούτε ένα γύρο”…
#μοιράζει #γνώση #απλόχερα

Κάθε φορά που η Πόπη διαπιστώνει ότι όταν ο Hamilton θα φτάσει τις pole positions του Michael τότε θα έχουν και οι δύο την ίδια συμμετοχή σε αγώνες, ελπίζω να μην αυτοκτονεί και ένας στατιστικολόγος.
#θα #ξεμείνουμε #παιδιά

Πάντως, η διαπίστωση που έκαναν πως στα team radio ακούγονται ρυθμίσεις τις οποίες όλοι εμείς δε γνωρίζουμε, ήταν σωστή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν δεν τις γνωρίζει και ο ίδιος ο οδηγός.
#BWOAHAHAHAHAHAHAHA

Ο ένας Φινλανδός κάνει τέλεια εκκίνηση όταν του γλιστράει το χέρι πάνω στον συμπλέκτη, ενώ ο άλλος χάνει καμιά δεκαριά θέσεις όταν του συμβαίνει αυτό.
#ενώ #κανονικά #χάνει #μέχρι #πέντε

Αυτό που έπαθε η McLaren με το νέο κινητήρα του Alonso και τελικά αναγκάστηκε να επιστρέψει στον προηγούμενο, έχει συμβεί σε όλους μας με κάποια έκδοση του Android.
#σιγά #τα #ωά #δηλαδή

Στην ΕΡΤ μπέρδεψαν τον Magnussen με τον Grosjean, προδίδοντας το πρόβλημα του Γάλλου στο Q3, καταφέρνοντας έτσι να κάνουν παγκόσμια πρώτη με το να ρίξουν spoiler σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.
#τα #καλύτερα #έχανα

Μόνο εγώ όταν ακούω Stefan GP σκέφτομαι τον Χίο να φοράει headsets και να ωρύεται στο Pit Wall;
#ΚΑΑΑΤ #ΚΑΑΑΑΑΤ

Εκείνη η αμήχανη στιγμή που ο Lewis λέει ότι ο Bottas είναι ο καλύτερος team mate που θα μπορούσε να έχει, εσύ θες να πεις το ίδιο γιατί θα γούσταρες να τον έχεις στη Ferrari αλλά ο Kimi είναι του χεριού σου κολλητάρι σου και δε θες να τον στενοχωρήσεις.
#αμάν #ρε #συ #Seb

Το να είσαι ο Κορόβηλας στην ΕΡΤ, να σχολιάζεις τον αγώνα (λέμε τώρα) και να σου φταίνε τα πλάνα της μετάδοσης, είναι σα να παίζεις μπασκετάκι στο γήπεδο της γειτονιάς και να κράζεις τον Lebron για αποτυχημένο μπάσιμο στους τελικούς του NBA…
#Oh #Wait…

Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας στο τέλος ήταν οριακός αλλά αυτό δε σημαίνει πως εάν είχε ακόμη ένα γύρο τότε οι δύο Mercedes θα πάθαιναν φούιτ, ο Vettel θα κατακτούσε από χτες το πρωτάθλημα, ο Alonso θα γινόταν αυτόματα team mate του και στην Ιταλία θα είχαμε νέο Πάπα.
#να #χαλαρώσουμε #λίγο #ε