Κινέζικος ο χιλιοστός αγώνας της Formula 1 ή διαφορετικά “εδώ και τρεις ημέρες φοβόμαστε μην ακουμπήσει κανείς το λογότυπο και πάθει ηλεκτροπληξία”.
#Made #in #China

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως αν στο bowling είχα split και κατάφερνα αυτό που έκανε ο Kvyat, θα ήμουν ευτυχισμένος.
#απλά #μικρά #καθημερινά #πράματα

Αν φέτος τύχαινε ένας αγώνας όπως η Ινδιανάπολη του 2005, η Ferrari θα κατάφερνε να τον χάσει και αυτόν.
#χάνουν #το #πρωτάθλημα #λαλακίας #από #λαλακία #τους

Άδειες κερκίδες σε επετειακό Grand Prix και όλοι σκεφτήκαμε τον Bernie να γελάει καπνίζοντας πούρα στη βίλα του.
#άχαστος

Στην ΕΡΤ δε γνωρίζανε τον Martin Garrix, απολογήθηκαν ότι υστερούν στα καλλιτεχνικά κι εσύ νιώθεις ένοχος που αναρωτήθηκες από πότε η Formula 1 συμπεριλαμβάνεται κι αυτή στα καλλιτεχνικά…
#sorry #not #sorry

Για να είμαστε δίκαιοι, η ατάκα του Κορόβηλα “ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΚΙΜΑΡΟΣ” πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχουν πει εδώ και τρεις σεζόν.
#το #δίνουμε

Μπορεί να πέρασαν χίλιοι αγώνες αλλά τουλάχιστον καταλάβαμε ότι η διαφορά του No 1 με τον Νο 2 οδηγό είναι γύρω στα 28 εκατομμύρια ευρώ.
#SF #Multi28

Βλέποντας ελληνική μετάδοση σου δημιουργούνται απορίες του στυλ “γιατί να λέμε έναν οδηγό “χερά” και όχι “ποδαρά”; Με τους αντίχειρες πατάει γκάζι/φρένο;”
#κάτι #δικά #μου

Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά η Mercedes πάει για περισσότερα 1-2 από όσα έκαναν οι Rivaldo-Giovanni-Castillo απέναντι στον ΠΑΟΚ το 2004.
#καλά #πάμε