Η Formula 1 επιστρέφει στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου θα συναντήσει τo Nico Rosberg, μόνιμο κάτοικο της περιοχής. Ο Γερμανός άφησε την F1 στο τέλος της περσινής σεζόν, για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του, η οποία συνεχώς επεκτείνεται, αφού περιμένει το δεύτερό της παιδί.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε στο Sky Sports για την περίοδο μετά την απόσυρση του:

Γενικά νιώθω ικανοποίηση για την καριέρα μου, έχοντας ολοκληρώσει στην απόλυτη κορυφή. Για εμένα προσωπικά ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Η επιστροφή στο GP του Μονακό με όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα θα είναι ιδιαίτερη. Επιστρέφω ως παγκόσμιος πρωταθλητής στο paddock της πίστας στην οποία είχα τις περισσότερες επιτυχίες στην καριέρα μου, μπροστά σε τόσους ανθρώπους που με στήριξαν τόσο πολύ, θα είναι φανταστικό.

Τι έχει να πει όμως για τη φετινή μάχη στην κορυφή;

Οι φετινοί αγώνες, μέχρι τώρα, είναι καταπληκτικοί για τη Formula 1. Tα είχαν όλα, ενθουσιασμό, πολλή δράση, είναι απρόβλεπτοι. Εύχομαι να δούμε περισσότερα! Φυσικά φέτος βλέπω προσεκτικά όλους τους οδηγούς, αλλά τη στιγμή αυτή ο Sebastian και ο Lewis ξεχωρίζουν ως οι καλύτεροι. Είναι κι άλλοι, όμως αυτοί είναι είναι οι καλύτεροι. Είναι ωραία η μάχη με Mercedes και Ferrari, Lewis και Sebastian. H κατάσταση για τον Lewis θα είναι διαφορετική, γιατί πέρυσι είχε τη μισή ομάδα πίσω του. Φέτος τον υποστηρίζει όλη η ομάδα για να νικήσει τον άλλο οδηγό.