Την πεποίθηση ότι η pole position του Hamilton βολεύει την ομάδα του εξέφρασε ο Daniel Ricciardo. Σύμφωνα με τον Ricciardo, ο Hamilton, που προηγείται στην κούρσα του τίτλου κατά 28 βαθμούς, θα έχει κάθε λόγο να κινηθεί συντηρητικά, διασφαλίζοντας ένα απλά αξιοπρεπές αποτέλεσμα, που θα διευρύνει το προβάδισμά του.

Δεν ξέρω που βρίσκεται η Mercedes από άποψη κινητήρων, αλλά δε νομίζω ότι θα γυρνάνε στο μέγιστο που μπορούν για όλο τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι συντηρητικοί, για το καλό τους, ειδικά αν τερματίζουν σε θέση στο βάθρο και ο Seb (Vettel) βρίσκεται στην έβδομη θέση ή κάτι τέτοιο.

Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ μας στον αγώνα. Ο Hamilton αντέχει να τερματίσει τρίτος ή τέταρτος. Εφόσον τερματίσει μπροστά από τον Seb, κερδίζει.

Ο πιλότος της Red Bull αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλάνιζαν τη Mercedes αυτές τις δύο μέρες και θεωρεί ότι ο ρυθμός που είχε ο Lewis στις κατατακτήριες δεν προδικάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα:

Προφανώς ο Lewis το έκανε να δουλέψει (το μονοθέσιο), ο Valtteri όχι. Νομίζω ότι ακόμα έχουν λίγο πρόβλημα με το να βρουν πρόσφυση. Προφανώς ο Lewis το κατάφερε στον ένα γύρο. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να το κάνει αυτό σε κάθε γύρο αύριο, οπότε ελπίζω ότι αυτό θα μας φέρει όλους πιο κοντά.

Τέλος, δήλωσε ανακούφιση που ο Kimi Raikkonen δεν ξεκινάει πρώτος:

Αν ο Kimi βρισκόταν μπροστά, βλέποντας το ρυθμό τους όλο το διήμερο, θα έλεγα ότι αυτό θα ελαχιστοποιούσε τις πιθανότητές μας.