Αδιάφορα δήλωσε ότι πέρασε το Κυριακάτικό του απόγευμα στην πίστα του Interlagos ο Kimi Raikkonen, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του Βραζιλιάνικου Grand Prix. Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari εκκινούσε τέταρτος και έπειτα από δύο αλλαγές ελαστικών τερμάτισε στην ίδια θέση, χωρίς να απειλήσει ή να απειληθεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν ένας βαρετός αγώνας για μένα τελικά. Με τα νέα ελαστικά ήταν OK, αλλά μετά με τα μεταχειρισμένα έδινα μάχη με το μπροστινό μέρος και με τη συμπεριφορά των ελαστικών σε κάθε περίπτωση, έτσι ήταν λίγο δύσκολο.
Εάν κάναμε τρία pit stop αντί για δύο, δε νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.


Το πρόσφατο παρελθόν της Formula 1 στη Βραζιλία μας έχει προσφέρει θεαματικούς αγώνες, πολλοί από τους οποίους έκριναν και τον τίτλο με εντυπωσιακό τρόπο όπως το 2008 ή το 2012. Οι ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έχουν παίξει και αυτές το ρόλο τους και σε πολλές περιπτώσεις είχαμε αγώνες με πολλά προσπεράσματα και μάχες που έχουν αφήσει ιστορία. Σύμφωνα με τον Raikkonen το φετινό Βραζιλιάνικο Grand Prix ήταν απογοητευτικό όσον αφορά τη δράση στην πίστα:

Έτσι είναι τα πράματα αρκετά συχνά. Κάποτε έχουμε παράξενες συνθήκες και τότε πολλά μπορούν να συμβούν με αυτοκίνητα ασφαλείας και άλλα τέτοια πράγματα και τότε έχουμε πολλά προσπεράσματα και μάχες. Αλλά αρκετά συχνά μπορεί να έχουμε βαρετούς αγώνες από την αρχή ως το τέλος. Είναι μια από αυτές τις μέρες.