Με μια φωτογραφία που αφήνει μόνο ένα μέρος του αμαξώματος να φανεί, η KIA μας ενημερώνει για την παρουσίαση ενός νέου concept car στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πόρτες της στις 3 Μαρτίου.

Το μοντέλο ανήκει στη μεσαία κατηγορία, οι πωλήσεις της οποίας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στην Ευρώπη. Η KIA παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμη να απαντήσει στον ανταγωνισμό των Opel Insignia, Ford Mondeo, Peugeot 508 και VW Passat με ένα αυτοκίνητο που εκ πρώτης δείχνει να διατηρεί τις γραμμές του σημερινού της εκπροσώπου, που εξάλλου είχαν τύχει θερμής υποδοχής από το κοινό, ειδικά στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

[inpost_gallery thumb_width=”545″ thumb_height=”380″ post_id=”19933″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” sc_id=”sc1423588688548″]
πατήστε για μεγέθυνση

Σχεδιασμένο στο σχεδιαστικό κέντρο της εταιρείας στη Φρανκφούρτη, κρατάει τη γνώριμη πια ταυτότητα που έχει χαράξει ο Peter Schreyer, με τη χαρακτηριστική μάσκα. Παρόλα αυτά, για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως εξάλλου και για το προηγούμενο Optima, έχει προτιμηθεί μια πιο δυναμική γραμμή, με εντονότερες ακμές και γωνίες.

Η 3η Μαρτίου πλησιάζει, οπότε σύντομα θα μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το σχεδιασμό του νέου οικογενειακού. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τελικού μοντέλου, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής, ίσως στα τέλη του έτους.