Η Force India ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο για το ποιος θα είναι του χρόνου στην ομάδα και ποιος όχι. Η “μάχη” των τελευταίων ημερών ήταν αυτή ανάμεσα στον Sergio Perez και τον Esteban Ocon για μια θέση στην Force India. Η άλλη θέση πιθανότατα θα καλυφθεί από τον Lance Stroll, που για κάποιον άγνωστο λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως. Σήμερα η Force India ανακοίνωσε πως ο Sergio Perez θα συνεχίσει με την ομάδα και για το 2019. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ινδικής ομάδας, Otmar Szafnauer βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Μεξικανό πιλότο για την επόμενη χρονιά:

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Sergio θα συνεχίσει το ταξίδι του μαζί μας και για το 2019. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει επιβεβαιώσει τη θέση του ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και πιο σταθερούς οδηγούς στο grid της Formula 1. Μας πρόσφερε μια σημαντική σταθερότητα που μας πήγε μπροστά και είναι σημαντικός για την ομάδα μας. Μιας και ξεκινάμε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή αυτής της ομάδας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Sergio θα αγωνιστεί μαζί μας και θα μας πάει μπροστά.

Ο Sergio Perez θα συνεχίσει στη Force India για έκτη συνεχή χρονιά. Μετά τον Lewis Hamilton (επτά σεζόν), είναι ο δεύτερος οδηγός στο grid με την πιο σταθερή παρουσία σε μια ομάδα, με τον Sebastian Vettel (πέντε σεζόν) να τον ακολουθεί.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους ανακοινώθηκε το μέλλον μου και έχω μεγάλα κίνητρα για το 2019. Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και μου έχει δώσει την ελευθερία να ωριμάσω σαν οδηγός και να δείξω τις ικανότητές μου στην πίστα. Έχουμε πετύχει τόσα πολλά πράγματα τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται. Η νέα επένδυση που έχει αναλάβει την ομάδα με γεμίζει με σιγουριά και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον.