Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιοι οδηγοί θα βρίσκονται στα κόκκινα μονοθέσια του χρόνου. Τα συμβόλαια των Vettel και Raikkonen λήγουν στο τέλος του 2017 και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες, πράγμα το οποίο δε θα σταματήσει να συμβαίνει μέχρι και την παραδοσιακή ανακοίνωση της Ferrari στο Grand Prix της Ιταλίας, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι.

Ωστόσο, το αφεντικό της Ιταλικής φίρμας, Sergio Marchionne, δήλωσε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο ήδη υπάρχον αγωνιστικό δίδυμο:

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο τραπέζι. Πρέπει να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με τον Kimi. Όσον αφορά τον Seb, του έχω κάνει ξεκάθαρο πως υπάρχει χώρος στην ομάδα, σε περίπτωση που εκείνος θέλει να παραμείνει.

Η συζήτηση δε σταμάτησε εκεί και επεκτάθηκε και σε άλλα ονόματα. Και τι πιο hot στο μεταγραφικό παζάρι, από το όνομα του Fernando Alonso, του οποίο το συμβόλαιο με τη McLaren Honda ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, ενώ ο ίδιος έχει κάνει ήδη την πενταετή του θητεία στην ομάδα του Maranello. O Sergio πάντως, ήταν κατηγορηματικός:

Μπορεί ο Fernando να έχει εκφράσει την επιθυμία του για επιστροφή, όμως δε βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε από εμάς. Δεν ενδιαφερόμαστε για κάτι τέτοιο.

Κατηγορηματικός ωστόσο, δεν υπήρξε όσον αφορά τον Max Verstappen, ο οποίος φέτος ταλαιπωρείται από την αξιοπιστία της RB13 και από την… τύχη του:

Δεν έχουμε υπογράψει κάτι με τον Max. Θα ενημερωθείτε πριν το τέλος της σεζόν.

Άραγε θα έχουμε κάποια μεταγραφή η οποία ίσως και να επιφέρει ντόμινο εξελίξεων στην αγορά των οδηγών;

Εσείς τι πιστεύετε;