Ο απολογισμός της Red Bull στο Grand Prix του Spa ήταν η τέταρτη θέση του Daniil Kvyat και η εγκατάλειψη του Daniel Ricciardo εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Ο νεαρός Ρώσος είχες μία άκρως θετική παρουσία, αφού χάρη στην καλή στρατηγική της ομάδας του και την καταπληκτική του οδήγηση μετά το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, κατάφερε να περάσει εντυπωσιακά με την μαλακή γόμα ελαστικών τους Raikkonen, Massa, Perez που χρησιμοποιούσαν την μεσαία κερδίζοντας την 4η θέση

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας και είχε πλάκα. Είχα πολλές ευκαιρίες για προσπέραση και το αυτοκίνητο φέρθηκε καλά. Η στρατηγική της ομάδας μου να με κρατήσει έξω κατά την διάρκεια του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας μου έδωσε την δυνατότητα να έχω ένα δυνατό τελευταίο stint. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά και πήραμε μερικούς σημαντικούς βαθμούς. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την σημερινή απόδοση και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και στους επόμενους αγώνες.

Αντιθέτως, άτυχος στάθηκε ο Daniel Ricciardo. Στο τέλος της Bus Stop το μονοθέσιο του έσβησε αναπάντεχα και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα, ενώ βρισκόταν στην 5η θέση με ελπίδες για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Είχα μία καλή εκκίνηση, κατάφερα να βρεθώ στην 3η θέση και ο αγώνας πήγαινε καλά. Δεν είχαμε καλή ισορροπία στην μεσαία γόμα, είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά ελπίζαμε ότι θα επιστρέφαμε πιο δυνατοί με την μαλακή γόμα για να έχουμε ένα καλό δυνατό stint. Ήταν απογοητευτικό που δεν τερματίσαμε, δεν είμαστε σίγουροι για το πρόβλημα, αλλά το ερευνούμε. Έχασα ενέργεια στο chicane, όλα έσβησαν, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα στο τιμόνι μου. Μοιάζει με ηλεκτρικό πρόβλημα, αλλά θα δούμε τι θα δείξουν οι αναλύσεις.