Νέο προωθητικό πρόγραμμα για το δημοφιλές Ibiza ανακοίνωσε η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Β.Ε.Ε.

Στα πλαίσια του νέου αυτού προγράμματος, όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από τις 6/2/15 έως τις 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων (ή έως 80.000 χλμ), χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς καλύψεις με τη βασική των πρώτων δύο χρόνων, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Παράλληλα προσφέρεται νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της SEAT Credit που, σύμφωνα με την εταιρεία, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή με ανταγωνιστικό επιτόκιο, το οποίο μεταβάλλεται στη διάρκεια των δύο περιόδων χρηματοδότησης, με τη μηνιαία δόση για τους πρώτους 24 μήνες να ξεκινά από τα 110€ το μήνα.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15″ & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150€, για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα / Style SC: CLIMATRONIC & φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος και ενισχύουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της SEAT στην αγορά.