Με δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις για τους Έλληνες πιλότους Εδιπίδη και Καλέση, τελείωσε χθες το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ROTAX στη Νέα Ορλεάνη!

Ο μεγαλύτερος αγώνας καρτ της χρονιάς, ROTAX Grand Finlas 2013, ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο (16/11) στην πίστα NOLA Motrosports Park, με πολύ ωραίο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα.

Οι Έλληνες οδηγοί, Γιάννης Εδιπίδης και Φίλιππος Καλέσης, που συμμετείχαν στους τελικούς των κατηγοριών τους, DD2 Masters και DD2 αντίστοιχα, με την υποστήριξη της DR Hellas, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις επιδόσεις τους, παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισαν.

Η χθεσινή μέρα ήταν η 4η και τελευταία μέρα του αγώνα των Grand Finals και περιελάμβανε το κομμάτι των ημιτελικών και των τελικών, για τις τέσσερις κατηγορίες που διαγωνίζονταν, τις Junior, Senior, DD2 Masters και DD2.
Ο Εδιπίδης τερμάτισε 13ος και ο Καλέσης 16ος (ο καθένας στην κατηγορία του), πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις, με πολλά προσπεράσματα, στον τελικό. Ο Οικονόμου, παρά τις καλές του εμφανίσεις στις δοκιμές, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Διαβάστε αναλυτικά πως εξελίχθηκαν οι τελικοί για τους Έλληνες πιλότους, στο kartnews.gr