Ο Eddie Irvine εμφανίστηκε σε εκπομπή γερμανικής ιστοσελίδας, με ένα από τα θέματα συζήτησης να είναι η άποψή του για τον Lewis Hamilton και του Sebastian Vettel. O Ιρλανδός, που αγωνίστηκε σε εννέα σεζόν στην F1, με 4 νίκες, 26 βάθρα και έχασε το πρωτάθλημα του 1999 στον τελευταίο αγώνα από τον Mika Hakkinen, είπε:

Θα έλεγα πως, αν κοιτάξουμε τις καριέρες τους συνολικά, δεν ήταν και πολύ εντυπωσιακοί. Ειδικά αν γίνει σύγκριση με τον Prost, τον Senna ή τον Schumacher. O Lewis είχε λιγότερους βαθμούς από τον Jenson Button στα τρία χρόνια που ήταν μαζί, έχανε συχνά και από τον Nico Rosberg. O Vettel έχανε συχνά από τον Webber, ο Ricciardo τον κατέστρεψε, πέρυσι έχανε από τον Kimi. Επομένως κανένας από τους δύο έχει κάποιο εκπληκτικό, κατά πολύ ανώτερο ιστορικό κόντρα στους teammates τους, όπως θα περίμενες από οδηγούς που έχουν τόσα πρωταθλήματα.

Δείτε τον Prost, κυριάρχησε σε όποια ομάδα πήγε -μόνο ο Senna τον δυσκόλεψε. Ο Senna το ίδιο. Ο Schumacher επίσης. Ο Hamilton και ο Vettel δε το έχουν κάνει αυτό κατά τη γνώμη μου. Ο Prost δυσκολεύτηκε μόνο από τον Senna και αυτό είναι διαφορετικό από το να δυσκολεύεσαι με τον Button. Δεν είναι το ίδιο, σωστά;