Η προσφορά της πρώτης Bugatti Chiron στην Βρετανική αγορά μεταχειρισμένων είναι γεγονός, αλλά αν νομίζετε ότι αυτό την κάνει ξαφνικά πιο προσιτή, κάνετε μεγάλο λάθος.

Με τιμή αγοράς γύρω στα 2.8 εκατομμύρια ευρώ, η Romans International (μαντράς που ειδικεύεται στα supercars) ζητάει – για λογαριασμό του ιδιοκτήτη προφανώς – κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια. 1,2 εκατομμύρια καπέλο δηλαδή.

Αν βέβαια κάποιος συνυπολογίσει ότι παραγγέλνοντας τώρα μια καινούρια Chiron, θα την παραλάβει μετά από 3-4 χρόνια, το θέμα αποκτά μια λογική βάση: Τι 3, τι 4, τι 5… οι ενδιαφερόμενοι δεν θα υπολογίζουν πολύ τέτοιες μικροδιαφορές. Μιλάμε εξάλλου για ένα αυτοκίνητο που θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα στα 10 επόμενα χρόνια.

Πάντως η πρώτη μεταχειρισμένη Chiron δεν θα μπορούσε να είχε προκύψει σε καλύτερη συγκυρία, αφού μόλις σήμερα δημοσιεύσαμε άρθρο για τη “θλιβερή μοίρα των πιο ακριβών αυτοκινήτων στον κόσμο”. Το car flipping συγκαταλέγεται φυσικά στη λίστα των “κακών” που περιμένουν με μαθηματική ακρίβεια ένα τόσο ακριβό και σπάνιο μοντέλο.