Τι είναι;

Είναι ένα πολύ άσχημο concept car, που παρουσιάστηκε από τη Honda Κίνας στην έκθεση της Σαγκάης.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το Concept D δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει για την κατασκευή ενός νέο SUV, που εξελίσσεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Ευτυχώς!

Πώς είναι;

Το είπαμε και πριν. Άσχημο. Το χρυσαφί χρώμα σε αμάξωμα και ζάντες σίγουρα δεν βοηθάει. Οι μαύρες κολώνες και η διαμόρφωση των φτερών μας θυμίζουν λίγο το νέο Suzuki Vitara. Η κλίση της πέμπτης πόρτας είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ στην κορυφή της υπάρχει μια μεγάλη αεροτομή.

Μπροστά υπάρχει μια παραλλαγή του θέματος που ανακυκλώνει η Honda τα τελευταία 4-5 χρόνια, με τη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα να σχηματίζουν κάτι σαν “Τ” ενώ παντού υπάρχουν μικροί και μεγάλοι αεραγωγοί. Αναφέραμε ότι είναι άσχημο;

Τι άλλο γνωρίζουμε;

Όχι πολλά. Το δελτίο τύπου είναι ασυνήθιστα μικρό σε έκταση. Το μόνο που έχουμε είναι γενικότητες, όπως ότι “είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα συστήματά ασφαλείας” και ότι θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της Honda στην Κίνα.

[inpost_gallery thumb_width=”175″ thumb_height=”75″ post_id=”22562″ thumb_margin_left=”2″ thumb_margin_bottom=”2″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” sc_id=”sc1429599195231″]
πατήστε για μεγέθυνση, αν τολμάτε