Έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τον Sergey Sirotkin και τον Antonio Giovinazzi στην κορυφή της κατάταξης των κατατακτήριων. Ο Ρώσος πήρε την πρώτη του φετινή pole, με τον Ιταλό να χάνει οριακά την πρώτη θέση, με τον teammate του, Pierre Gasly, ακριβώς πίσω του. Ο Luca Ghiotto έκανε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής, με την τέταρτη θέση, μπροστά από Markelov και Marciello.

Οι δύο Prema πέρασαν τον Sirotkin στην εκκίνηση, με τον Giovinazzi πρώτο και τον Gasly δεύτερο. Ο Ghiotto κράτησε την τέταρτη θέση και ο Marciello ανέβηκε στην πέμπτη. Πιο πίσω, ο Canamasas είχε ατύχημα κι εγκατέλειψε, παρασύροντας μαζί του και τον Nabil Jeffri.

Ο Gasly πλησίασε τον Giovinazzi γρήγορα και μετά από μία εντυπωσιακή μάχη τον πέρασε για να πάρει την πρώτη θέση. Στο σημείο αυτό οι οδηγοί επικεντρώθηκαν στη διαχείριση των ελαστικών τους και οι μάχες ήταν λίγες. Ο Marciello  πέρασε τον Ghiotto για την τέταρτη θέση, λίγο πριν πέσει δυνατή βροχή στην πίστα, κυρίως στην ευθεία ανάμεσα στην 2η και την 3η στροφή, στον 16ο γύρο. Η βροχή άλλαξε την τροπή του αγώνα, καθώς ο Pierre Gasly βγήκε εκτός πίστας και κόλλησε στην αμμοπαγίδα, με τον Alex Lynn να έχει επίσης έξοδο. Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του, με την πλειονότητα των οδηγών να μην κάνει pitstop κι να μένει με τα σλικ ελαστικά.

Στην επανεκκίνηση ο Marciello πέρασε Sirotkin και Giovinazzi για να πάρει την πρώτη θέση, ενώ ο Ghiotto, αν και αρχικά δυσκολεύτηκε, ανέβηκε στην τρίτη θέση, με τον Rowland να ανεβαίνει στην τέταρτη, μπροστά από τον Markelov και τον Sirotkin. Στον 25ο γύρο, ο Giovinazzi ανέκτησε την πρώτη θέση, ενώ ο Rowland έχασε ρυθμό κι έπεσε στην έκτη θέση. Στον 28ο γύρο, ο Kirchhofer έκανε τετακέ, με αποτέλεσμα να έρθει στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας, οι πρώτοι έκαναν το pitstop τους, με τον Marciello να ανεβαίνει και πάλι στην πρώτη θέση. Ο Marciello είχε ατύχημα στην έξοδο του pitlane και ο αγώνας διακόπηκε. Κάποιοι οδηγοί είχαν κάνει αρκετά νωρίς το pitstop τους, με αποτέλεσμα η κατάταξη να είναι ως εξής: Evans, Gelael, Armand, Eriksson, Marciello, Giovinazzi, Ghiotto.

H βροχή συνέχισε να πέφτει στην πίστα και ο Giovinazzi δεν μπόρεσε να επανεκκινήσει λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο Evans διατήρησε την πρώτη θέση και ο Gelael με τη δεύτερη κατάφερε να δώσει στην Campos το 1-2. Ο Marciello πήρε την τρίτη θέση, με τον Ghiotto τέταρτο και τον Eriksson πέμπτο.

Pos.DriverTeamGap
1Mitch EvansCampos Racing-
2Sean GelaelCampos Racing4.6
3Raffaele MarcielloRUSSIAN TIME10.7
4Luca GhiottoTrident12.3
5Jimmy ErikssonArden International12.6
6Oliver RowlandMP Motorsport15.5
7Norman NatoRacing Engineering16.5
8Sergey SirotkinART Grand Prix19.7
9Gustav MaljaRapax20.2
10Jordan KingRacing Engineering22.7
11Arthur PicRapax24.7
12Nicholas LatifiDAMS25.6
13Alex LynnDAMS27.0
14Daniel de JongMP Motorsport1 lap
15Philo Paz ArmandTrident1 lap
16Rene BinderART Grand Prix2 laps
Antonio GiovinazziPrema Powerteam11 laps
Artem MarkelovRUSSIAN TIME12 laps
Marvin KirchhoferCarlin14 laps
Pierre GaslyPrema Powerteam23 laps
Nabil JeffriArden International39 laps
Sergio CanamasasCarlin40 laps