Παρόλο που απομένουν τέσσερις ακόμα αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Stoffel Vandoorne κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στο GP2. Στον αγώνα νίκησε ο Stanaway, που είχε μεγάλη μάχη με τον Haryanto στο τέλος.

Ο Arthur Pic και ο Richie Stanaway ξεκίνησαν από την πρώτη σειρά και αντάλλαξαν θέσεις αρκετές φορές στις πρώτες τέσσερις στροφές, με τον οδηγό της Status να είναι ο πρωτοπόρος στο τέλος. Τη μάχη για την πρώτη θέση εκμεταλλεύτηκε ο Rio Haryanto που ανέβηκε δεύτερος. Τέταρτος ήταν ο Gasly, μπροστά από τον Marciello, τον Vandoorne και τον Rossi. Ένα λάθος του Sirotkin προκάλεσε χάος, αφού ο Ρώσος έπεσε πάνω στον Stoneman. Οι οδηγοί πίσω τους προσπάθησαν να αποφύγουν τον Βρετανό και τα θραύσματα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση του Stockinger με τον Binder.

Στην επανεκκίνηση δεν είχαμε ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις. Δύο γύρους αργότερα ο Gasly προσπάθησε να περάσει τον Pic για την τρίτη θέση, αλλά τελικά έπεσε στην έκτη. Ο επόμενος οδηγός που επιτέθηκε στον Pic ήταν ο Marciello, που τα κατάφερε, ενώ και ο Vandoorne βρήκε το χώρο και πέρασε χωρίς να χάσει πολύ χρόνο. O Gasly και ο Rossi κόλλησαν πίσω από τον οδηγό της Campos, ωστόσο πέρασαν όταν ο Pic έκανε λάθος. Ο Gasly με μερικούς πολύ γρήγορους γύρους έφτασε τους Μarciello και Vandoorne και ξεκίνησε να τους πιέζει.

Οι δύο τελευταίοι γύροι αναμενόταν με τρομερό ενδιαφέρον λόγω της μάχης για την τρίτη θέση, αλλά και αυτής για τη νίκη, με τον Haryanto να έχει φτάσει τον Stanaway. O Johnny Cecotto είχε ατύχημα και έφερε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, τη στιγμή που ο Haryanto περνούσε τον Stanaway! O οδηγός της Campos αργότερα φάνηκε να επιστρέφει την πρώτη θέση κι έτσι ο Stanaway νίκησε! Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Marciello, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Stoffel Vandoorne, ο πρωταθλητής του GP2 για το 2015! O Gasly και o Rossi συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.