Ο Sebastian Vettel εκκίνησε πρώτος, με το Raikkonen δεύτερο και τους Hamilton, Bottas, Verstappen και Ricciardo πιο πίσω. Στην εκκίνηση, οι τρεις πρώτοι διατήρησαν τις θέσεις τους, όμως πιο πίσω είχαμε ατύχημα. Οι Red Bull πέρασαν το Hamilton στην πρώτη στροφή, όμως στη δεύτερη ο Verstappen χτύπησε το Ricciardo. Ο Αυστραλός εγκατέλειψε στην τρίτη στροφή, αφού απέκτησε κλατάρισμα και έχανε υγρά από το μονοθέσιό του. Πιο πίσω είχαμε επαφή και ανάμεσα σε Hulkenberg και Grosjean, χωρίς κάποια ζημιά όμως.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα, με την πρώτη δεκάδα ως εξής: Vettel, Raikkonen, Bottas, Verstappen, Hamilton, Sainz, Alonso, Perez, Vandoorne, Ocon. Στο τέλος του πέμπτου γύρου, το αυτοκίνητο ασφαλείας αποχώρησε, με το Hamilton να απειλεί τον Verstappen, χωρίς επιτυχία όμως. Τα νέα άσχημα ήρθαν σύντομα για τον Ολλανδό, αφού τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων για το ατύχημα με το Ricciardo.

Στους επόμενους γύρους, οι διαφορές άνοιξαν και ανακατατάξεις δεν υπήρξαν, με τις Ferrari να χωρίζονται από τρία δευτερόλεπτα και τον Bottas στα έξι δευτερόλεπτα πίσω τους. Στον 23ο γύρο είχαμε τη δεύτερη εγκατάλειψη στον αγώνα, με το Romain Grosjean να σταματά στην πίστα λόγω λάθους στο pitstop του. Δύο γύρους αργότερα, ο Vettel ανέφερε πως πρέπει να στρίβει το τιμόνι ελαφρά προς τα αριστερά στις ευθείες, με το Raikkonen στα δύο δευτερόλεπτα πίσω του και να απομακρύνεται από τον Bottas.

Στον 31ο γύρο, ο Valtteri Bottas ήταν ο πρώτος που έκανε pitstop και στον επόμενο γύρο το έκανε ο Hamilton. Έπειτα ακολούθησε ο Vettel, με τον Raikkonen να κλείνει τον κύκλο των pitstop στον 34ο γύρο.

Μετά τα pitstop η σειρά έμεινε ίδια, με μόνη αλλαγή την πτώση του Verstappen λόγω της ποινής του. Ο Vettel ήταν πρώτος, με το Raikkonen λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα από τον teammate του. Όμως οι Mercedes πλησίασαν στα δύο μόλις δευτερόλεπτα, αφού ο Vettel είχε θέματα με το χειρισμό του μονοθεσίου του!

Στον γύρο 46 ο Bottas άφησε το Hamilton να περάσει, ενώ ο Vettel ειδοποιήθηκε να μη χρησιμοποιεί τα κερμπ. Για τους επόμενους γύρους, οι διαφορές ανάμεσα στα τρία πρώτα μονοθέσια ήταν περίπου ένα δευτερόλεπτο, όμως δεν είδαμε κάποια επίθεση.

H κατάσταση έμεινε σταθερή μέχρι το φινάλε, με το Vettel να παίρνει την τέταρτη φετινή του νίκη και να διατηρεί την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Raikkonen συμπλήρωσε το δεύτερο 1-2 της Ferrari για φέτος. Τρίτος τερμάτισε τελικά ο Valtteri Bottas, αφού και η Mercedes είχε υποσχεθεί αλλαγή ανάμεσα στους δύο οδηγούς της αν ο Bρετανός δεν περνούσε τις Ferrari. Ο Hamilton ήταν τέταρτος, με τον Verstappen να απειλεί τις Mercedes στο φινάλε. Το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα της McLaren πήρε ο Fernando Alonso, στην έκτη θέση, μετά από ένα εξαιρετικό προσπέρασμα στον Carlos Sainz στο μέσο του αγώνα. Ο οδηγός της McLaren έκανε τον ταχύτερο του αγώνα! Perez, Ocon και Vandoorne έκλεισαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα.