Την δεύτερή του νίκη στην Formula E πήρε ο Lucas di Grassi στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας! Δεύτερος ο Bird και τρίτος ο Frijns σε ένα αγώνα με τεράστιες ανατροπές λόγω λαθών και προβλημάτων.

Για άλλη μία φορά δεν είδαμε τα μονοθέσια της Trulli στο grid, αφού δεν πέρασαν τον έλεγχο. Στην πρώτη θέση ήταν ο Buemi, με τον Sarrazin δεύτερο, τον Duval τρίτο και τον da Costa τέταρτο. Στην εκκίνηση, ο Sarrazin έμεινε στο grid και ξεκίνησε από το pitlane! O Buemi κράτησε την πρώτη θέση, ενώ οι Duval, da Costa, Prost και di Grassi κέρδισαν από μία θέση.

Ο Buemi άνοιξε αμέσως τη διαφορά από τον Duval, ο οποίος με τη σειρά του απομακρύνθηκε από τους da Costa, Prost και di Grassi που μάχονταν για την τρίτη θέση. Στο μεταξύ, εκτός αγώνα βγήκε ο Jean Eric Vergne που είχε σύγκρουση με τους Villeneuve και Ηeidfeld στην πρώτη στροφή. Στον πέμπτο γύρο είδαμε το αυτοκίνητο ασφαλείας, αφού ο Oliver Turvey είχε ατύχημα, καθώς κόλλησε το γκάζι. Στην επανεκκίνηση ο Buemi απομακρύνθηκε αμέσως, ενώ ο Duval βρέθηκε υπό την πίεση του Prost, που πέρασε τον da Costa.

Στον 15ο γύρο, ο Buemi αντιμετώπισε πρόβλημα και έχασε την πρωτοπορία, ενώ μαζί του έκανε pitstop και ο Prost. Στον 18ο γύρο έκανε pitstop η πλειονότητα των οδηγών, με τους υπόλοιπους να κάνουν pitstop στον 19ο.

Μετά τις αλλαγές μονοθεσίων είδαμε πολλές αλλαγές στην κατάταξη, η οποία διαμορφώθηκε ως εξής: Prost, da Costa, di Grassi, Duval, d’Ambrosio και Frijns. Ο di Grassi πέρασε αμέσως τον da Costa και αμέσως πλησίασε τον Prost που έχανε πολύ χρόνο προσπαθώντας να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας μετά το pitstop που έκανε νωρίς. Ο di Grassi πέρασε εύκολα, ενώ το ίδιο έκανε ένα γύρο αργότερα και ο da Costa.

H χαρά του Πορτογάλου δεν κράτησε για πολύ, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα και έχασε πολύ χρόνο. Ο Jerome d’ Ambrosio και ο Robin Frijns ήταν οι επόμενοι οδηγοί που πέρασαν τον Prost. Ένα λάθος του Duval έφερε το χάος, αφού στην προσπάθεια του να συνεχίσει τον αγώνα κινούταν αργά κι έτσι τον πέρασε ο Frijns, που όμως βγήκε εκτός γραμμής, έπεσε στον τοίχο και δημιούργησε πρόβλημα στην ανάρτησή του, με αποτέλεσμα να τον περάσει ο Bird! Ο Βird τελικά τερμάτισε δεύτερος αφού και ο d’ Ambrosio βγήκε εκτός αγώνα στον τελευταίο γύρο, ενώ και οι δύο e.dams έκαναν λάθη! Μετά από αυτές τις εγκαταλήψεις ήρθε η ώρα του τερματισμού και η κατάταξη ήταν ως εξής:

formula_e_malaysia2015