Άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο έκανε ο Charles Leclerc, μέλος των ακαδημιών της Ferrari. Δεύτερος ο Norman Nato, με τον Oliver Rowland τρίτο.

Ο Charles Leclerc συνέχισε το φετινό του απόλυτο, παίρνοντας την έκτη του pole στους έξι φετινούς γύρους του πρωταθλήματος, με διαφορά σχεδόν μισού δευτερολέπτου από τον Oliver Rowland! Nato, King, Markelov και Latifi ακολούθησαν, με όλους τους οδηγούς της πρώτης εξάδας να ανήκουν στην πλειονότητα που εκκίνησε με τη μαλακή γόμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Leclerc να διατηρεί την πρωτοπορία, αλλά το Nato να παιρνά το Rowland. H κατάσταση έμεινε σταθερή και χωρίς κάτι δραματικό μέχρι τα πρώτα pitstops. Τότε, ο κινητήρας του Leclerc άρχισε να βγάζει καπνούς και λάδια, κάτι που σταμάτησε αφότου συμπλήρωσε ένα γύρο, κατά τη διάρκεια του οποίου άλλαξε και τα ελαστικά του.

Αν και έχασε λίγο χρόνο, ο Μονεγάσκος έμεινε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος, για άλλη μία φετινή νίκη. Ο Nato και ο Rowland είχαν μία μεγάλη μάχη, με νικητή το Γάλλο και το Βρετανό τρίτο. Ο Artem Markelov είχε έναν ήρεμο αγώνα για τα δικά του δεδομένα. Canamasas και Ghiotto έκαναν εξαιρετικό τελειώμα στον αγώνα, αμφότεροι πέρασαν θεαματικά τον Jordan King στα τελικά στάδια του αγώνα. Ο King τερμάτισε έβδομος με το Nicolas Latifi να παίρνει την pole για το δεύτερο αγώνα μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα.