Χαοτική ήταν η εκκίνηση του δεύτερου αγώνα. Ο Ralph Boschung, από τη δεύτερη θέση του grid, έκανε πολύ κακή εκκίνηση καθώς σχεδόν έμεινε. Τελικά χτυπήθηκε από τον Raffaele Marciello, με αποτέλεσμα να δούμε το safety car στην πίστα.

Ο Artem Markelov διατήρησε την πρωτοπορία, με τους Albon, Rowland, Fuoco, King, Leclerc, Latifi και Visoiu στην οκτάδα, αφού είδαμε πολλές ανακατατάξεις. Στην επανεκκίνηση, ο Leclerc πέρασε τον King, ενώ στην προσπάθειά του να περάσει τον teammate του τέθηκε εκτός αγώνα! Μετά από μία σύντομη περίοδο εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας, οι διαφορές άνοιξαν, με τις πιο σημαντικές μάχες να είναι για τις θέσεις πίσω από την πέμπτη. Νικητής σε αυτή ήταν ο εκπληκτικός, σήμερα, Luca Ghiotto, με τον King έκτο, τον Latifi έβδομο (αλλά με ποινή πέντε δευτερολέπτων) και τον Visoiu όγδοο.

Οδεύοντας στους τελευταίους πέντε γύρους, ο Markelov είχε εξασφαλισμένη τη νίκη, με τους Albon και Rowland μαζί του στο βάθρο και τον Luca Ghiotto να περνά και τον Fuoco! Έκτος ήταν ο King, ενώ ο Norman Nato εκμεταλλέυτηκε την ποινή του Latifi και μία σύγκρουση ανάμεσα σε Visoiu και de Vries για να τερματίσει έβδομος. Ο Sergio Canamasas πήρε τον τελευταίο βαθμό, στην όγδοη θέση.