Στην εκκίνηση, ο de Vries πέρασε τον teammate του και poleman, Johnny Cecotto Jr, για να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα. Ο Βενεζουελάνος έμεινε δεύτερος, με τον Gustav Malja τρίτο και τον Luca Ghiotto τέταρτο. Albon, Markelov, Matsushita και Rowland έκλειναν την οκτάδα.

Ο νεαρός της McLaren άνοιξε τη διαφορά και το ίδιο έγινε και στις πιο πίσω θέσεις, με αποτέλεσμα να μη δούμε μάχες. Πιο πίσω, είδαμε κάποια προσπεράσματα, κυρίως στη Rascasse, και με πρωταγωνιστή τον Leclerc που έκανε 3 προσπεράσματα, ενώ είχε επαφή και με τον Norman Nato, που τέθηκε εκτός αγώνα.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, ο αγώνας κύλησε χωρίς απρόοπτα και ατυχήματα, με τον Nyck de Vries να παίρνει τελικά την πρώτη του νίκη. Ο Cecotto ολοκλήρωσε το 1-2 της Rapax, ενώ ο Malja πήρε το πρώτο του βάθρο. Ο Ghiotto ήταν τέταρτος, με τον Markelov πέμπτο μετά από ένα θεαματικό προσπέρασμα στη Rascasse με αντίπαλο τον Albon, που τερμάτισε πίσω του. Matsushita και King (με προσπέρασμα στον Rowland στην ίδια στροφή) έκλεισαν τη βαθμολογούμενη οκτάδα.