Ο Nico Rosberg ετοιμάζεται να εκδώσει το βιβλίο του “Finally”, το οποίο όπως ανακοίνωσε με ποστ του στο facebook, θα περιγράφει την κατάκτηση του πρώτου και τελευταίου του πρωταθλήματος, καθώς και το πως αποχώρησε από την ενεργό δράση. Συγκεκριμένα έγραψε:

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών της μάχης μου για τον τίτλο, οι καλές και οι κακές μου στιγμές καταγράφηκαν από τον φίλου μου Paul Ripke και έγιναν αιώνιες μέσω των φανταστικών του φωτογραφίων.

Τώρα, θα ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές μαζί: το δράμα του τελευταίου αγώνα, τα συναισθήματά μας μετά τη νίκη και, τελικά, την ανακοίνωση μου στη Βιέννη πως κρεμάω τα αγωνιστικά μου παπούτσια για πάντα. Η πρώτη έκδοση του βιβλίου του Paul δεν έφτασε στα βιβλιοπωλεία πριν τα Χριστούγεννα. Αλλά κάναμε 1000 αντίτυπα για την οικογένεια και τους φίλους. Και εσάς! Θα υπάρχουν 50 βιβλία τα οποία θα μπορέσετε να διεκδικήσετε σε μία κλήρωση για φιλανθρωπικό σκοπό για το Viva con Agua de Sankt Pauli e.V.. Επίσης, οι 100 μεγαλύτερες προσφορές θα πάρουν ένα βιβλίο σίγουρα. Παρακαλώ ακολουθήστε αυτό το link για περισσότερες λεπτομέρειες: http://finally.pagedemo.co

Πετύχαμε το στόχο μας. Το κάνατε μαζί μου.

Επιτέλους!

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα.

Nico