Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση του αγώνα! Ο poleman Charles Leclerc διατήρησε την πρωτοπορία, με τον Luca Ghiotto, που εκκίνησε δεύτερος, να προσπαθεί -ανεπιτυχώς- να περάσει. O Alexander Albon έκανε πολύ καλή εκκίνηση και από την πέμπτη θέση ανέβηκε στην τρίτη, με τους King, Rowland και de Vries να ακολουθούν στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης εξάδας. Πιο πίσω ο Louis Deletraz και ο Johnny Cecotto είχαν επαφή και έπεσαν στις τελευταίες θέσεις, ενώ και ο αγώνας του Antonio Fuoco καταστράφηκε λόγω επαφής με τον Artem Markelov.

Οι Leclerc, Ghiotto και King επέλεξαν μαλακή γόμα για το πρώτο stint, με τους υπόλοιπους πρωτοπόρους να έχουν τη σκληρή. Ο Μονεγάσκος ξέφυγε μπροστά, ενώ ο Albon πέρασε τον Ghiotto στον τέταρτο γύρο για τη δεύτερη θέση. Στον ένατο γύρο, με τους οδηγούς με τη μαλακή να έχουν ήδη μπει στα pit, ο Canamasas σταμάτησε στην πίστα με μηχανικό πρόβλημα και έφερε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, κάτι που κατέστρεψε τις ελπίδες όσων εκκίνησαν με σκληρή γόμα.

Ο Leclerc και ο Ghiotto ήταν οι δύο διεκδικητές της νίκης με φρέσκα σκληρά ελαστικά και επανεκκίνησαν τον αγώνα από τη 12η και 13η θέση. Μπροστά, ο Albon άνοιξε διαφορά, ενώ ο Rowland παρέμεινε στη δεύτερη θέση και ο Artem Markelov πέρασε τον Nyck de Vries για την τρίτη. Στον 21ο γύρο, ο Rowland πλησίασε τον Albon και τον πέρασε μετά από μία εντυπωσιακή μάχη στην οποία οι δύο οδηγοί είχαν μικρή επαφή!

Mε δέκα γύρους για το τέλος, όλοι οι οδηγοί έκαναν το pitstop τους, με τους Albon, Markelov και Rowland να βγαίνουν αρχικά εκτός οκτάδας, όμως με νέα, μαλακή γόμα το μόνο σίγουρο ήταν πως θα κέρδιζαν θέσεις.

Ο Charles Leclerc διαχειρίστηκε καλύτερα τα προσπεράσματα μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας και άνοιξε τη διαφορά του από τον Ghiotto στα 6 δευτερόλεπτα. Οι δύο οδηγοί τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις, με τον Rowland τρίτο, όπως και στον προηγούμενο αγώνα, τον δεύτερο στο Μπαχρέιν. Τέταρτη θέση για τον Matsushita, σε έναν αθόρυβο αγώνα για τον Ιάπωνα, με τον Alexander Albon πίσω του. Πολύ καλός τερματισμός στην έκτη θέση για τον Nicolas Latifi, με τον Gustav Malja έβδομο και τον Artem Markelov όγδοο και poleman για τον δεύτερο αγώνα.