Έκπληκτος o Vettel από τις αναφορές για ευνοϊκή μεταχείριση εις βάρος του Kimi

Γράφει: Ανδρέας Αντωνόπουλος

Έκπληκτος o Vettel από τις αναφορές για ευνοϊκή μεταχείριση εις βάρος του Kimi

Έκπληκτος από τις αναφορές του τύπου που τον θέλουν να έχει προνομιακή μεταχείριση εντός ομάδας, εις βάρος του ομόσταβλου Kimi Raikkonen, δηλώνει ο Sebastian Vettel. Ο πιλότος της Ferrari, που ηγείται της φετινής κούρσας για την κατάκτηση του τίτλου των οδηγών, έκανε ειδική αναφορά και στον αγώνα της Ουγγαρίας, όπου η παραμονή του Raikkonen πίσω από τον Γερμανό έβαλε φωτιά στις σχετικές συζητήσεις.

Είμαι κάπως έκπληκτος από τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάζονται τα πράγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους, όμως νομίζω ότι ο Kimi κι εγώ αγωνιζόμαστε μεταξύ μας όλη τη χρονιά.
Διάβασα και άκουσα μετά το GP Ουγγαρίας ότι με προστάτευε (εννοεί τον Raikkonen). Νομίζω ότι αν του μιλήσετε θα σας το κάνει αρκετά ξεκάθαρο. Δε νομίζω ότι κρατιόταν πίσω και αν είχε την ευκαιρία να με περάσει πιστεύω ότι θα το δοκίμαζε, και πιστεύω ότι αυτό θα ήταν το δίκαιο,

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός, που μάλιστα απέφυγε να σχολιάσει αν η ομάδα του θα χρειαστεί να παρέμβει στις μάχες των πιλότων της στο μέλλον:

Νομίζω ότι προφανώς αγωνιζόμαστε για την ομάδα, προσπαθούμε και οι δύο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά σ’ εμάς πιστεύω ότι και οι δύο πάμε στο όριο, και θα δούμε τι θα συμβεί μετά. Μπορείς πάντα να μιλάς για άλλα σενάρια, αλλά στο τέλος όλα καταλήγουν διαφορετικά.

Εσείς όμως τι πιστεύετε; Έχει ο Kimi αναγκαστεί να παίζει υποστηρικτικό ρόλο εντός ομάδας έως τώρα; Αν όχι, θα χρειαστεί να το κάνει σύντομα, προκειμένου να “προστατευτεί” ο teammate του; Αφήστε τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος της σελίδας.

SHARE THIS