Τα χειρότερα δυνατά νέα μάθαμε σήμερα από το νοσοκομείο της Cesena, καθώς ο Nicky Hayden έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο Αμερικανός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα όταν κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2006. Ο Hayden είχε ατύχημα την προηγούμενη Τετάρτη όταν έκανε προπόνηση με το ποδήλατό του και παρασύρθηκε από οδηγό.

Ο Hayden μας άφησε σήμερα στις 20:09 ώρα Ελλάδος με ανακοίνωση της ομάδας του:

Ο Nicky έφυγε σήμερα στις 19:09 ώρα Κεντρικής Ευρώπης στο νοσοκομείο Maurizio Bufffalini της Cesena. Η αρραβωνιαστικιά του Becky, η μητέρα του Rose και ο αδελφός του Tommy ήταν στο πλευρό του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο επαγγελματισμός και το αγωνιστικό του πνεύμα εκτιμήθηκαν και του έδωσαν σπουδαίες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και η κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στο MotoGP το 2006. Εκτός από ένας πραγματικός πρωταθλητής στην πίστα, ο Nicky ήταν από τους αγαπημένους του κοινού λόγω της ευγένειάς του, της άνεσής του και το τεράστιο χαμόγελο που κουβαλούσε πάντα μαζί του.

Τίποτα δε λέει περισσότερα για το χαρακτήρα του Nicky από την τεράστια στήριξη που δέχθηκε τις τελευταίες μέρες από τους συναθλητές και τους φιλάθλους του. Η Jackie και η οικογένειά του είναι ευγνώμονες για τις προσευχές και τις ευχές τους για τον Nicky.

Το “Kentucky Kid” θα λείψει σε όλους που είχαν την ευτυχία να τον συναντήσουν ή το προνόμιο να τον δουν να αγωνίζεται με μία μοτοσυκλέτα σε μία πίστα, με άσφαλτο ή χώμα.

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού λέει αντίο σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Nicholas “Nicky” Patrick Hayden.

Η ομάδα του AUTO GRIP εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια, τους φίλους και τους φιλάθλους του Nicky Hayden. Θα μας λείψει.