Οι συζητήσεις για αγώνα στο Λονδίνο είχαν θετικό αποτέλεσμα κι έτσι τον Ιούνιο θα έχουμε τα ηλεκτροκίνητα μονοθέσια στη βρετανική πρωτεύουσα. Στις 27 και 28 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αγώνες 10 και 11 του πρωταθλήματος. Χώρος διεξαγωγής το Battersea Park, μέσα στους δρόμους του οποίου σχεδιάστηκε η διαδρομή μήκους σχεδόν 3km από την London Event Team της FormulaE, μαζί με τον Βρετανό αρχιτέκτονα Simon Gibbons. Οι αγώνες θα είναι οι τελευταίοι του πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχουμε την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα στο Λονδίνο.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, ο εκκεντρικός Boris Johnson, που πάντα ψάχνει ευκαιρίες για πρωτότυπους τρόπους προβολής της πόλης, σχολίασε:

Η Formula E θα είναι εκπληκτική προσθήκη στο αγωνιστικό ημερολόγιο του Λονδίνου. Η ατμόσφαιρα θα είναι κυριολεκτικά… ηλεκτρισμένη και το Battersea, που ήδη βρίσκεται σε φάση αναγέννησης, θα είναι ολοζώντανο με τον ενθουσιασμό που θα εμπνεύσει σίγουρα αυτό το παγκόσμιας κλάσης γεγονός.

Ο Βρετανός πιλότος Sam Bird, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Virgin, τόνισε την καταλληλότητα της επιλογής του πάρκου Battersea, αφού βρίσκεται σε “στρατηγικό” σημείο και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Λονδίνο.

Λοιπόν… ταξιδάκι για Λονδίνο, κανείς;