Πρόγραμμα ελέγχου 30 σημείων ξεκινάει στα Porsche Centers στις 3 Νοεμβρίου.

Προκειμένου οι Έλληνες ιδιοκτήτες Porsche να αντιμετωπίσουν τους πιο κρύους μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, η Porsche Hellas προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν έλεγχο που περιλαμβάνει λεπτομερή επιθεώρηση όλων των σημαντικών εξαρτημάτων και επιμέρους συστημάτων των αυτοκινήτων που σχετίζονται με την ασφάλεια. Από τον κινητήρα, την ανάρτηση, τα φρένα και το υποδάπεδο, μέχρι τον εξοπλισμό του εξωτερικού και του εσωτερικού και το σύστημα των φώτων.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ανάγκη αλλαγής ελαστικών, σε συνεργασία με την Pirelli, δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές, σύμφωνα με την εταιρεία, τιμές.

Θα πρέπει όμως να κλείσετε το ραντεβού σας, για την περίοδο 3-14 Νοεμβρίου, στο Porsche Center που σας εξυπηρετεί, και να έχετε στο νου σας ότι ο αριθμός των διαθέσιμων ραντεβού είναι περιορισμένος.

Στο μεταξύ, γιορτάζοντας την ανακήρυξη των 986 Boxster και 996 Carrera ως “classic cars” από τη μητρική Porsche (αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι συνεχίζει η εταιρεία να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά πέρα από το τυπικό όριο των 10 ετών μετά τη λήξη της παραγωγής τους), αλλά και αναγνωρίζοντας ότι η Cayenne πρώτης γενιάς (2003-2006) υπήρξε ορόσημο για την ιστορία της μάρκας, προσφέρονται ελκυστικά πακέτα service για τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με ένα από τα τρία Ελληνικά Porsche Centers.